Adam Sandler bont en blauw geslagen

Adam Sandler bont en blauw geslagen

Dat allemaal ter voorbereiding voor een film.

Acteurs gaan wel vaker erg ver voor bepaalde rollen. Zo staat Christian Bale bijvoorbeeld bekend als een heuse kameleon, die gigantisch veel afvalt of juist bijkomt voor zijn rollen, of het nu gaat om extra gewicht of een gigantische spiermassa, de acteur gaat er volledig voor. Nu blijkt dat ook Adam Sandler voor een van zijn nieuwe rollen heel ver is gegaan...

De acteur speelt namelijk de hoofdrol in de nieuwe film Uncut Gems, van Joshua Safdie en Ben Safdie. Om hem goed klaar te stomen voor zijn rol lieten de broers Safdie hun hoofdrolspeler Sandler in elkaar slaan zodat hij zou voelen wat het hoofdpersonage doormaakt.

Iets te extreem?
Sandler vertelde: ''Ik ben inderdaad flink toegetakeld. Een paar mannen hebben me wel meer dan 100 keer geslagen, op verschillende plekken''. Ben Safdie grapte hier dan ook over. Volgens de regisseur zag Sandler er door al zijn blauwe plekken uit als een jachtluipaard. Ondanks dit alles zou de acteur graag nog eens met de broers willen samenwerken: ''We hebben het er wel vaker over gehad. Ze zijn erg getalenteerd maar ze wilden het tijdens de opnames niet hebben over hun toekomst en andere filmprojecten. Ze waren heel gefocust''.

NieuwsFilm

meest populair