Patty Jenkins: Pedro Pascal speelt [spoiler] in 'Wonder Woman 84'!

Patty Jenkins: Pedro Pascal speelt [spoiler] in 'Wonder Woman 84'!

De geruchten dat Pascal een bekende vijand speelt lijken te worden bevestigd.

Patty Jenkins lijkt te hebben bevestigd dat Pedro Pascal de rol van Maxwell Lord speelt in Wonder Woman 84. De terugkerend regisseuse deed dat met een foto op Twitter. De geruchten dat Pascal in de huid kruipt van de bekende slechterik gaan al langer.

Bekijk de afbeelding
Eerder vandaag postte Jenkins de bovenstaande afbeelding van Maxwell Lord op Twitter. Er gaan al langer geruchten dat Lord de hoofdschurk in de film zal zijn en dat Pascal is gecast in die rol. Hoewel Jenkins dat met dit bericht niet direct bevestigt, zijn de aanwijzingen sterk, ook omdat Pascal verder niet gelinkt wordt aan een ander personage en er - zover bekend - geen andere acteurs in de film zitten die deze rol zouden kunnen spelen.


Doe een wens
In de comics bezit Lord de kracht om gedachten te manipuleren. Volgens eerdere geruchten zou hij in de film de kracht hebben om wensen in vervulling te laten gaan. Ook Barbara Minerva (Kristen Wiig) schijnt bij hem aan te kloppen, omdat ze - geïnspireerd door Wonder Woman (Gal Gadot) - ook een heldin wil worden. Lord verandert haar in Cheetah, maar Minerva verliest langzaam de controle over het wilde beest in haar, waardoor ze alsnog slecht wordt.

Een hoop geruchten en speculaties dus... De antwoorden leren we pas in juni volgend jaar. Begin december verschijnt de eerste trailer van Wonder Woman 84!

NieuwsFilm

meest populair