Timothée Chalamet in nieuwe trailer 'The King'

Timothée Chalamet in nieuwe trailer 'The King'

De film zal volgende week op Netflix te zien zijn!

Timothée Chalamet is ondanks zijn jonge leeftijd een veel gevraagde acteur in Hollywood. Zo werd hij genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in Call Me By Your Name, maar wist hij ook hoge ogen te gooien in films zoals Lady Bird en Beautiful Boy. Hij heeft eveneens getekend voor vele grote projecten. Volgende week komt zijn nieuwste film uit, The King, waar nu de tweede trailer van is vrijgegeven.

De film komt uit op Netflix en is gebaseerd op het Henry IV en Henry V tweeluik, dat werd geschreven door Shakespeare. Chalamet kruipt in de huid van een jonge koning Henry V. Ook de rest van de cast mag er zijn. Zo zullen o.a. Joel Edgerton als Falstaff, Robert Pattinson als de Dauphin en Ben Mendelsohn als koning Henry IV Chalamet versterken. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.



Synopsis
David Michod, de Australische regisseur, schreef samen met Edgerton het script. Henry V besloot zijn rug naar de kroon te keren om onder de mensen te leven, maar wanneer zijn tirannieke vader overlijdt, wordt hij toch tot koning gekroond. Hij moet zijn nieuwe leven, waaraan hij juist altijd heeft geprobeerd te ontsnappen, nu accepteren. De jonge Henry V moet zien te overleven in de gevaarlijke paleispolitiek, chaos en oorlog die zijn vader hem heeft achtergelaten.

NieuwsFilm

meest populair