Deze bloederige scène met Secret Avengers haalde 'Avengers: Infinity War' niet

Deze bloederige scène met Secret Avengers haalde 'Avengers: Infinity War' niet

Er zou een scène komen met Captain America en zijn Secret Avengers.

Dat er vele zaken zijn overwogen voor Avengers: Infinity War is ondertussen bekend. Zo werd Nova geschrapt om de focus te leggen op de bestaande personages. Nu wordt duidelijk dat er een opvallende scène met de Secret Avengers uiteindelijk niet werd opgenomen.

Schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely spraken met IGN en lieten weten dat Chris Evans' Captain America en zijn Secret Avengers bijna eerder in Infinity War te zien waren geweest, in een scène die Kevin Feige uiteindelijk weigerde. Markus tegenover IGN:


"We schreven de scène, maar we hebben deze niet opgenomen. De scène maakte deel uit van een groot stuk waarvan we ons realiseerden dat de personages te vroeg hun boog oppikten voordat Thanos aankwam. Het was een scène waarin Black Widow, Falcon en Cap zich verstopten na Civil War. In de scène hebben ze net een groot gevecht met criminelen achter de rug, als Cap aardappelpuree eet en Falcon zegt: 'Je bloedt in je aardappelpuree.' Ik herinner me dat Kevin Feige iets zei van 'hij bloedt in zijn aardappelpuree?! Dat wil ik niet zien!' Ja, misschien gingen we een beetje te ver."

Ook leuk: strip vergeleken met film!
En dan nog een ander leuk dingetje. Een fan spotte in een oude comic een tekening die veel overeenkomsten heeft met een scène uit Infinity War waarin Chris Hemsworths Thor wordt gered door de Guardians of the Galaxy - overigens met een heel andere samenstelling.

Reading my nephews mini comic and Thor gets rescued by the GOTG (all be it, different ones) just like Infinity War from r/marvelstudios


NieuwsFilm

meest populair