Bijna grote rol voor Nova in 'Avengers: Infinity War' en 'Endgame'

Bijna grote rol voor Nova in 'Avengers: Infinity War' en 'Endgame'

De naam van deze Marvel-held blijft steeds terugkeren.

De Avengers-tweeluik bestaande uit Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame introduceerde niet zo heel veel nieuwe gezichten. Er waren eigenlijk amper nieuwe superhelden te zien. Nu blijkt dat Nova bijna een belangrijke rol had kunnen krijgen.

Schrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely hebben wat meer details onthuld over de totstandkoming van het verhaal en daaruit blijkt dat het personage Nova bijna werd geïntroduceerd in de films. In eerste instantie moest deze intergalactische superheld de boodschap overbrengen dat Thanos (Josh Brolin) onderweg is naar de Aarde, en dus niet Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk.

Bekijk de afbeelding
Xandarian Worldmind
In gesprek met ComicBook.com zei Markus dat ze een "geweldig idee" hadden. Nova / Richard Rider en de supercomputer Xandarian Worldmind - met de stem van Glenn Close - zouden een belangrijk aandeel aan het begin van Infinity War hebben gespeeld doordat Thanos als eerste Xandar verwoest. Uiteindelijk werd Nova geschrapt, aangezien de tweeluik vooral een afscheid moest zijn van de zes belangrijkste Avengers en niet om grote nieuwe personages te introduceren.

Nog altijd zijn er geruchten dat Marvel Studios werkt aan een solofilm rond Nova.

NieuwsFilm

meest populair