Lea Michele koopt nieuw huis na enge confrontatie met zingende demon (video)

Lea Michele koopt nieuw huis na enge confrontatie met zingende demon (video)

Ja, het spookte écht in haar oude appartement.

Ook beroemdheden worden lastiggevallen door geesten. Dat blijkt uit het spookverhaal dat Lea Michele (Glee, Scream Queens) vertelde in de talkshow A Little Late With Lilly Singh. Volgens Michele werd zij in haar vorige woning opgejaagd door een zingende geest.

"Veel mensen zeggen dat zij een geest hebben gezien, maar er leefde er daadwerkelijk eentje in mijn oude appartement in New York", vertelt Michele, die zweert de waarheid te vertellen. "Ik was beneden en toen hoorde ik ineens boven iets barsten, wat me meteen een naar gevoel gaf", legt de actrice uit. "Het stormde die dag, dus ik dacht eerst dat er gewoon een raam open was gewaaid".

Agressief én muzikaal
Michele ging vervolgens naar boven om een kijkje te nemen. "Het was volledig stil en alles stond nog op zijn plek", vervolgt ze haar spookverhaal. Net toen Michele dacht zich dit allemaal in te beelden, vloog er recht voor haar neus een raam open. Eng? Haar verhaal wordt nog vreemder. "Soms hoorde ik ook gezang in het gebouw", vertelt ze. "Dat gebeurde meer dan eens".

Uiteindelijk besloot Michele maar haar appartement te verlaten en te verhuizen naar een veiligere plek zonder zingende spoken en spontaan klapperende ramen.



NieuwsFilm

meest populair