Verwijzing naar Edward Nortons 'The Incredible Hulk' gespot in 'Thor: Ragnarok'

Verwijzing naar Edward Nortons 'The Incredible Hulk' gespot in 'Thor: Ragnarok'

Marvel heeft oog voor detail.

Een fan heeft een interessant detail gespot in Thor: Ragnarok. De Hulk, gespeeld door Mark Ruffalo, heeft in die film namelijk een opvallend litteken op zijn borst.

Marvel verstopt vaak allerlei verwijzingen naar zijn brede universum of de comics in zijn films. Een fan denkt nu een verwijzing naar The Incredible Hulk (2008) te hebben gevonden in Thor: Ragnarok (2017). Op Reddit toont hij dat Mark Ruffalo's Hulk een opvallend litteken heeft.

De fan schrijft dat de Hulk dit litteken waarschijnlijk heeft overgehouden aan zijn gevecht met Abomination in The Incredible Hulk, waarin de held op dezelfde plek werd doorboord door de slechterik. Het groene monster werd toen nog gespeeld door Edward Norton.

Hieronder het bewijs! Dit litteken ontbrak overigens in alle andere films waarin de Hulk te zien was, maar wellicht heeft een VFX-artiest besloten om - in het kader van de continuïteit - dit detail nu wel mee te nemen in het design.

In Thor: Ragnarok, Hulk has a round scar on his chest. This is a continuity callback to 2008's The Incredible Hulk, starring Edward Norton. from r/marvelstudios



NieuwsFilm

meest populair