Gehavende 007 op foto 'No Time To Die' en opnames afgerond

Gehavende 007 op foto 'No Time To Die' en opnames afgerond

Bond 25 maakt zich klaar voor release.

Voor de camera's voor de 25e James Bond-film No Time To Die gingen draaien, kende de film flink wat tegenslagen. Zo was lange tijd onduidelijk of Daniel Craig voor een vijfde keer Bond wilde gaan spelen, was er een regisseurswissel en was er een hoop gedoe rond het script. Nu zijn de opnames dan eindelijk afgerond.

MGM maakte het nieuws bekend via Twitter en ook regisseur Cary Fukunaga (Maniac, True Detective) plaatste een berichtje online. Empire mocht een nieuwe foto plaatsen van Craig, die voor een vierde en laatste keer terugkeert als geheim agent 007.


Dit bericht bekijken op Instagram

It's a wrap

Een bericht gedeeld door Cary Fukunaga (@cary_fukunaga) op


Laatste avontuur
In No Time To Die zou Bond gestopt zijn bij MI6 en van zijn pensioen genieten op Jamaica. Hij moet echter weer in actie komen als een oude vriend hem opzoekt en hem om hulp vraagt. Hij komt uiteraard weer tegenover een mysterieuze vijand te staan, met een extreem gevaarlijk wapen.

Op onderstaande foto zien we Craigs Bond weer in actie, klaarblijkelijk in een wat industriële omgeving. Vanaf 2 april is No Time To Die te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair