Straks versneld afspelen in Netflix?

Straks versneld afspelen in Netflix?

Terug en vooruit met verschillende snelheden.

Netflix test volgens Android Police een optie waarmee kijkers content versneld of langzamer kunnen afspelen. Op het eerste oog misschien iets vreemds, maar 'afspeelsnelheid' is juist best normaal.

Voor we streaming kregen, keken de meeste mensen films of series op televisie of anders op Dvd, en daarvoor op VHS. De fysieke uitgaven van films en series kunnen ook met een desgewenste snelheid worden afgespeeld, met sommige spelers ook vertraagd. Ook bij podcasts is het een veelgebruikte optie.

Van 0,5x tot 1,5x
Netflix zou nu op een Netflix-accounts op Android apparaten testen met de afspeelsnelheid, van 0,5x (de helft langzamer) tot 1,5x (iets sneller). Een woordvoerder tegenover Variety:


"We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze fans te helpen bij het genieten van de content waar ze van houden. We testen nu dus afspeelsnelheidopties op mobiele apparaten. Onze tests variëren doorgaans in lengte en in welke landen ze worden uitgevoerd. Daarna kunnen de geteste functies al dan niet permanente functies worden in onze service."

Nu kun je enkel tien seconden voor- of achteruitgaan in een film of serie. Wat zeg jij? Een handige optie dat afspeelsnelheid, of iets dat je niet zal gebruiken?

NieuwsFilm

meest populair