Eerste reacties 'Doctor Sleep', de gehypete sequel op 'The Shining'!

Eerste reacties 'Doctor Sleep', de gehypete sequel op 'The Shining'!

Weet de R-rated horrorprent te overtuigen?

Volgende week komt Doctor Sleep uit, het langverwachte vervolg op Stanley Kubricks The Shining (1980). Op TWITTER druppelen reacties binnen en die zijn (zoals gebruikelijk, zou je bijna zeggen) erg positief.

Auteur Stephen King, the Master Of Horror himself, prees onlangs al de door Mike Flanagan geregisseerde film als een 'meeslepende" ervaring die fans gaat laten genieten. Hieronder een greep uit verschillende tweets:

* Een bevredigende bovennatuurlijke thriller die zich onderscheidt van zijn voorganger en tegelijkertijd hulde brengt. Vol met koude rillingen, jumpscares, angst en een flink emotioneel gewicht.
* McGregor en Curran zijn uitstekend, maar het hoogtepunt was Rebecca Ferguson, een geweldige nieuwe schurk om toe te voegen aan een lange reeks onvergetelijke schurken die je intens haat of waarvan je houdt.
* Een horrorescape vol levensechte nachtmerries en familietrauma's.
*'Doctor Sleep' werkt het beste als het bij de roman van King blijft. Flanagan scoort met de emotionele elementen en Rebecca Ferguson steelt de show gedurende de hele film.
*Flanagan combineert de beste delen van Kubrick en King in één film. Ferguson en McGregor slagen volledig in hun rollen.
* 'Doctor Sleep' geeft fans van 'The Shining' alles wat ze van een vervolg willen. Rebecca Ferguson is prachtig en het ziet er allemaal prachtig uit.
*Het is een geweldig jaar geweest qua film, maar ik denk dat 'Doctor Sleep' is de beste van het stel. Wond me op op manieren die ik niet had verwacht, maakte me soms emotioneel en Rebecca Ferguson is de bom!
* 'Doctor Sleep' is echt ge-wel-dig. Een uitstekende en trouwe aanpassing die hier en daar slimme veranderingen aanbrengt. Vooral de '80's sfeer en de castinguitvoeringen zijn fenomenaal.
* De sequel waar fans op hebben gewacht. Kyliegh Curran is een ster in de maak en Rebecca Ferguson is ronduit angstaanjagend. Flanagan combineert prachtig het spookachtige verleden met het huidige heden, wat resulteert in de beste verfilming van het jaar.
*De beste King-adaptie sinds 'The Shawshank Redemption'. Perfecte nostalgie met spanning, mysterie en spanning. De hele cast is fantastisch en er zijn een aantal verrassingen die fans gaan laten juichen van genot.

Met in de hoofdrol Ewan McGregor, Rebecca Ferguson en nieuwkomer Kyliegh Curran kan je vanaf 7 november weer griezelen in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair