Aftrap 'Terminator: Dark Fate' weinig indrukwekkend

Aftrap 'Terminator: Dark Fate' weinig indrukwekkend

Deze week mogelijk groots in première; aftrap matig.

Voor een derde keer start Hollywood met een Terminator-film die een nieuwe trilogie moet inluiden. Dit keer krijgen we met Terminator: Dark Fate een nieuw derde deel te zien, waarin uiteraard heel wat nieuwe personages geïntroduceerd worden die de toekomstige films moeten leiden.

De vraag is echter of er een vervolg zal komen. De vorige pogingen werden gekraakt en deden het financieel te mager om snel een vervolg te maken. Nu is er dus Dark Fate van regisseur Tim Miller (Deadpool) en afgelopen weekend trapte de film nog niet heel overtuigend af in een aantal grote landen.

Magere aftrap voor Dark Fate
Afgelopen weekend ging de film in tien landen in première en haalde daar zo'n $12,6 miljoen op. De film verscheen al in redelijk grote afzetgebieden als Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ter vergelijking: Joker haalde in het eerste weekend in het Verenigd Koninkrijk al zo'n $15 miljoen op.

Het wordt interessant om te zien hoe de zeker niet onaardig ontvangen film het zal doen in de States en China. Naar verwachting start de film in de States met een redelijke, maar geen enorm indrukwekkende $38,0 miljoen.



NieuwsFilm

meest populair