'Game of Thrones'-makers stoppen met hun 'Star Wars'-trilogie

'Game of Thrones'-makers stoppen met hun 'Star Wars'-trilogie

Wow, dat hadden we dan weer niet verwacht.

In 2022 hadden David Benioff en D.B. Weiss, makers van Game of Thrones, ons een eigen Star Wars-film moeten brengen. Maar nu maakt het duo bekend dat ze ermee gaan stoppen. Nu ze een lucratieve deal met Netflix hebben, is er geen tijd meer voor hun trilogie.

"We houden van Star Wars. Toen George Lucas het opbouwde, bouwde hij ons ook. Met hem over Star Wars mogen praten en met het huidige Star Wars-team mogen praten was fantastisch en een kans die je zelden krijgt. We zijn altijd iets verschuldigd aan de saga. Maar er zijn maar zoveel uren die je per dag hebt en we hadden het gevoel geen recht te kunnen doen aan zowel onze Star Wars- als Netflix-projecten. Dus helaas stoppen we ermee," aldus het duo in een statement.

Nieuwe trilogie
De bedoeling was dat het duo een nieuwe trilogie zou gaan ontwikkelen, die zich helemaal los van voorgaande films af zou spelen. Deze stond ook los van de trilogie die Rian Johnson aan het maken is. Maar nu blijkt dus dat ze de tijd niet meer hebben.

Het vertrek heeft dus niet, zoals even gespeculeerd werd dat zou gebeuren, te maken met het feit dat Marvel-baas Kevin Feige een Star Wars-film aan het ontwikkelen is.

NieuwsFilm

meest populair