Uitstekende trailer 'Little Joe' bevat een uitermate sinister plantje

Uitstekende trailer 'Little Joe' bevat een uitermate sinister plantje

En check gelijk ook de poster!

De nieuwe scifi-film Little Joe gaat over een alleenstaande moeder en toegewijde plantenkweker bij een bedrijf dat nieuwe soorten ontwikkelt. Als ze op een dag stiekem een plantje meeneemt voor haar zoon, beginnen er zeer vreemde dingen te gebeuren. Check snel de trailer en poster!


Little Joe van regisseuse Jessica Hausner (Lourdes, Amour Fou) volgt alleenstaande moeder en plantenkweker Alice (Emily Beecham). Ze heeft een speciale bloem ontwikkeld die niet alleen prachtig is om te zien, maar ook nog eens therapeutische waarde heeft: als het op de juiste temperatuur bewaard wordt, genoeg voeding krijgt en er voldoende tegen gepraat wordt, zal deze plant de eigenaar gelukkig maken.

Koosnaampje
Tegen het beleid van haar werkgever in neemt Alice een plantje mee naar huis als cadeau voor haar zoon Joe. Ze noemen hem Little Joe, maar de plant begint al snel te groeien. Op den duur begint Alice zich te realiseren dat haar nieuwe creatie lang niet zo braaf is als z'n nieuwe koosnaampje doet vermoeden.

Een andere bekende naam in de cast is Ben Whishaw (Skyfall, Spectre) en daarnaast is er ook nog ruimte voor Kerry Fox, Kit Connor, Phénix Brossard, Leanne Best, Andrew Rajan en David Wilmot.

Little Joe, waarvan het scenario afkomstig is van Hausner en Géraldine Bajard, draait vanaf 6 december in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair