Afronding 'Terminator: Dark Fate' was bloedbad volgens James Cameron

Afronding 'Terminator: Dark Fate' was bloedbad volgens James Cameron

Sinds deze week draait de zesde ''T'' in de bioscoop.

De ontvangst van Terminator: Dark Fate is zeer redelijk en er wordt een flinke opbrengst verwacht tijdens het premièreweekend. Judgment Day-regisseur James Cameron laat nu iets meer weten over het "bloedbad" dat plaatsvond tijdens de montage van Dark Fate.

Het blijkt dat Cameron moeite had met een eerste versie van regisseur Tim Miller (Deadpool). Cameron tegenover Cinema Blend: "Ik zou zeggen dat we veel meningsverschillen hadden. En het bloed van tijdens die creatieve veldslagen wordt nog steeds van de muren geschraapt. Dit is een film die in het heetst van de strijd is gesmeed. Maar zo gaat het creatieve proces, toch?"

Flink wat werk
Het blijkt dat Cameron flink betrokken was bij de film en dat hij met veel brede en diepgaande aanwijzingen kwam. "Het voelde bij mij alsof er veel paden werden genomen die onnodig waren," aldus Cameron over die eerste versie. Cameron was vooral vooraf en achteraf betrokken. Hij was niet of niet veel op de sets. "Voor mij is de montage een verlengstuk van het schrijven."

Ondertussen draait Dark Fate in de bioscoop. Er wordt een Noord-Amerikaanse openingsweekend van zo'n $35 - 45 miljoen verwacht en na dit weekend zou de film op een kleine $150 miljoen wereldwijd staan, bij een productiebudget van circa $185 miljoen.

NieuwsFilm

meest populair