Het meest bevredigende deel van de 'Star Wars'-prequels is...

Het meest bevredigende deel van de 'Star Wars'-prequels is...

Ewan McGregor is heel duidelijk en weet goed wat hem het best bevallen is.

De Star Wars-prequels zijn nooit enorm goed ontvangen. Tegelijk kijken sommige fans wel enigszins melancholisch terug naar de drie films van regisseur George Lucas. Een van de betere onderdelen is bijvoorbeeld het werk van acteur Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi. Hij had de zware taak om Alec Guinness op te volgen als Obi-Wan. Een taak die hem heel erg bevallen is.

Tijdens een interview werd de acteur gevraagd wat voor hem zijn meest favoriete onderdeel van de prequels was. "Het meest bevredigende aan die films, even los van een aantal van de vechtscènes die geweldig waren om te doen, was om Alec Guinness te bestuderen en te proberen om geloofwaardig een jongere versie van hem te spelen," aldus McGregor.

Obi-Wan serie
Er wordt nu hard gewerkt aan een serie rond Obi-Wan Kenobi, waarin McGregor terugkeert als het personage. Dat voor het eerst in vijftien jaar. In de serie volgen we Obi-Wan in zijn tijd op de woestijnplaneet Tatooine, waar hij waakt over een jonge Luke Skywalker. Mogelijk krijgen we die laatste dan ook te zien straks.

Wat vind jij het beste deel van de Star Wars-prequels?

NieuwsFilm

meest populair