Krijgt 'Joker' nou wel of niet een vervolg?

Krijgt 'Joker' nou wel of niet een vervolg?

Het hangt echt af van acteur Joaquin Phoenix.

De film Joker is een groot succes. Op weg naar een opbrengst van 1 miljard dollar. Daarmee is het allang de best verdienende R-rated film uit de geschiedenis en voorlopig lijkt er geen eind te komen aan het succes van de film. Maar komt er wel een vervolg?

Dat zal volledig afhangen van acteur Joaquin Phoenix. Hij wil mogelijk best nog een vervolg maken, maar wil dat alleen doen als dat een goede reden heeft. Geld is in elk geval geen reden voor een vervolg. "Ik zou geen vervolg maken, alleen omdat de eerste film succesvol is. Dat is belachelijk", aldus Phoenix.

Toch interesse
Toch heeft Phoenix interesse in de film. Een deel van de aantrekkingskracht van de Joker is volgens hem het feit dat het een eenmalige rol is. Maar hij gaf in het interview ook toe dat er nog veel te verkennen valt van het personage. Dus een vervolg zou ergens wel mogelijk kunnen zijn.

"Lang voor de release, en voordat we een idee hadden of het succesvol zou zijn, hadden we het over vervolgen. In de tweede of derde week van de opnames vroeg ik Todd [Phillips, regisseur], of hij kon beginnen met het maken van een vervolg. Er was gewoon te veel om nog te verkennen."

NieuwsFilm

meest populair