Kaartjes 'The Irishman' voor belachelijke bedragen doorverkocht

Kaartjes 'The Irishman' voor belachelijke bedragen doorverkocht

Zou zoveel geld over hebben voor de nieuwe Scorsese?

Eind november komt The Irishman online op Netflix. Tot die tijd verschijnt de film wereldwijd beperkt in de bioscoopzalen. Zo zal de film in circa 35 Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn vanaf 14 november. Dit wist FilmTotaal onlangs exclusief te melden. In de States worden de kaartjes nu voor flinke bedragen doorverkocht.

In de States is heeft Netflix het Belasco Theatre op Broadway in New York afgehuurd gedurende de maand november. Iedere voorstelling kunnen maar liefst 1.016 bioscoopstoelen bezet zijn en vele voorstellingen zijn al uitverkocht.

Tot 100 dollar per ticket
Via verschillende kanalen worden nu tickets doorverkocht. Op StubHub worden er zelfs kaartjes aangeboden voor 100 dollar per stuk. De originele prijs van een ticket bedraagt 15 dollar.

Eerder reageerde de Amerikaanse bond van de bioscoopketens al op de beperkte bioscooprelease van de misdaadfilm van Martin Scorsese. "Het is een grote teleurstelling dat Netflix en de toonaangevende theaterbezitters geen manier konden bedenken om een grote film van Martin Scorsese op veel schermen te vertonen," aldus John Fithian van de National Association of Theater Owners.

Vanaf 27 november staat The Irishman online op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair