Openingsscène 'Terminator: Dark Fate' was oorspronkelijk nog veel grootser

Openingsscène 'Terminator: Dark Fate' was oorspronkelijk nog veel grootser

Wat vond jij van het eerste kwartier?

De trailers voor Terminator: Dark Fate beloofden flink wat actie en als je de film al hebt gezien, dan weet je dat dit ook geleverd wordt. Alleen al de openingsscène bevat een kwartier actie!

Nu blijkt dat die beginscène veel langer had kunnen duren en dat er meer actiescènes zijn opgenomen voor de die scène uit de film van producent James Cameron en regisseur Tim Miller. De laatste tegenover Cinemablend:


"Nou, dit is misschien moeilijk te geloven, maar die scène is ongeveer de helft zo lang als ik het oorspronkelijk had bedacht. Na het auto-ongeluk zit eigenlijk nog een complete motorachtervolging, en eerder hadden we ook nog een scène met een pick-up. Later vond ik dat dit een beetje te ver ging."

Nieuw en bekende elementen
Ook zei Miller dat hij trachtte een mix te vinden in nieuwe zaken en herkenbare elementen uit de eerdere films: "Als fan van de franchise heb ik het gevoel dat ik een goede barometer heb over wat een slechte fanservice is en wat een goede fanservice is. Dus wat ik wil zien als een fan versus, 'Ok, Hasta la Vista, baby. Dat hebben we al gezien.' Het is waarschijnlijk maar beter dat dit soort dingen er niet in zitten."

NieuwsFilm

meest populair