Algemeen

'The Punisher'-acteur al gepeild voor andere heldenrol in MCU

Zien we in de toekomst meer bekende gezichten terug?

door Jeffrey Kouters om 14:42 in Algemeen
De Britse acteur Ben Barnes, die eerder te zien was als slechterik Billy Russo alias Jigsaw in de Netflix-serie The Punisher, heeft al gesprekken gevoerd met Marvel voor een andere rol in het Marvel Cinematic Universe. Dat heeft Barnes onthuld in een interview met Digital Spy.

"Ik heb eerder dit jaar met Marvel gesproken over een andere rol, maar die leek iets te veel op mijn aandeel in The Punisher, vonden zij", vertelt Barnes. De acteur denkt desalniettemin dat een nieuw avontuur in het MCU niet volledig uitgesloten is. "Er is bewijs dat - zeker als het een tv-rol betreft - je ook gecast kunt worden in een film als ze een personage hebben dat bij je past".

Daarmee doelt Barnes waarschijnlijk op acteur Mahershala Ali. Hij speelde eerder gangsterbaas Cornell 'Cottonmouth' Stokes in de serie Luke Cage en gaat nu de vampierdoder Blade spelen in een nieuwe film.

Barnes hoopt wel dat Marvel een beetje opschiet. "Ik wil geen vijftigjarige superheld zijn", grapt hij. Gelukkig is Barnes pas 38 en heeft hij dus nog heel wat jaren om opnieuw gecast te worden in Marvels filmuniversum.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Prince Caspian *zwijmel*

Frietgezicht

Avatar

De Britse acteur Ben Barnes, die eerder te zien was als slechterik Billy Russo alias Jigsaw in de Netflix-serie The Punisher

Ik zelf heb alleen maar Billy gezien beide seizoenen. Was erg benieuwd naar Jigsaw in seizoen 2(want kende hem uit Punisher comics) maar een paar schrammen en een slechte verhaallijn hebben het compleet verpest.

Solid

Avatar

Punisher s1 was zo goed! 2 zuigt... Maar sommigen hebben deze serie nog niet gezien, waarom die spoilers dan?

ThysRomani

Avatar

Eens met Frietgezicht. En ik moet zeggen: Barnes kills it in seizoen 1. Ik vond het echt een geweldige casting, pretty boy gone bad. Goed accent, zeer dreigend continu, veel flashbacks van de goede momenten. Gruwelijk kapsel tevens (respect your fellow man).

Seizoen 2? Ruk. Het was een zielig hoopje mens, zonder de eerdere glorie. Jigsaw is inderdaad niks anders dan een paar schrammen en een kale kop. Verder was het gewoon een irritant stuk vreten "geworden".

They fuckt it up in season 2 man. They really did. Na een geweldig seizoen 1 (met dank aan Frank Castle, Micro, Billy Russo en zelfs Agent Orange), ging het compleet mis moet ik zeggen.

Frietgezicht

Avatar

^ Amen!

Uberhaubt een liefdesverhaaltje bedenken rond Jigsaw was al tenenkrommend slecht. En idd een vervelend stuk stront met een passende dood.

NieuwsFilm

meest populair