'The Punisher'-acteur al gepeild voor andere heldenrol in MCU

'The Punisher'-acteur al gepeild voor andere heldenrol in MCU

Zien we in de toekomst meer bekende gezichten terug?

De Britse acteur Ben Barnes, die eerder te zien was als slechterik Billy Russo alias Jigsaw in de Netflix-serie The Punisher, heeft al gesprekken gevoerd met Marvel voor een andere rol in het Marvel Cinematic Universe. Dat heeft Barnes onthuld in een interview met Digital Spy.

"Ik heb eerder dit jaar met Marvel gesproken over een andere rol, maar die leek iets te veel op mijn aandeel in The Punisher, vonden zij", vertelt Barnes. De acteur denkt desalniettemin dat een nieuw avontuur in het MCU niet volledig uitgesloten is. "Er is bewijs dat - zeker als het een tv-rol betreft - je ook gecast kunt worden in een film als ze een personage hebben dat bij je past".

Daarmee doelt Barnes waarschijnlijk op acteur Mahershala Ali. Hij speelde eerder gangsterbaas Cornell 'Cottonmouth' Stokes in de serie Luke Cage en gaat nu de vampierdoder Blade spelen in een nieuwe film.

Barnes hoopt wel dat Marvel een beetje opschiet. "Ik wil geen vijftigjarige superheld zijn", grapt hij. Gelukkig is Barnes pas 38 en heeft hij dus nog heel wat jaren om opnieuw gecast te worden in Marvels filmuniversum.

NieuwsFilm

meest populair