Topacteurs voor schurkenrollen en Andy Serkis als Alfred in 'The Batman'!

Topacteurs voor schurkenrollen en Andy Serkis als Alfred in 'The Batman'!

Het wordt een overvolle Batman-film.

Al vele grote, en ook zeker opvallende namen zijn aangetrokken voor The Batman van schrijver en regisseur Matt Reeves. Nu lijken Matthew McConaughey en Colin Farrell in beeld voor schurkenrollen.

Als eerste een rol die op zeker is ingevuld. Volgens The Wrap wordt duidelijk dat Andy Serkis (Black Panther, regie Venom 2) rol van de trouwe butler Alfred Pennyworth gaat spelen!

McConaughey en Farrell
Volgens Deadline zou Farrell (Dumbo, Daredevil) de rol moeten gaan spelen van Oswald Cobblepot a.k.a. de Penguin. Eerder was Jonah Hill (The Wolf of Wall Street) in beeld, maar hij zou de hoofdprijs hebben gevraagd.

En dan McConaughey. Meerdere bronnen, waaronder The List en The Daily Mail, melden dat de acteur uit onder meer Interstellar (2014) en The Wolf of Wall Street (2013) in gesprek is met Warner Bros. om de rol van de DC-slechterik Two-Face te gaan spelen. En een succesje kan McConaughey wel gebruiken na de mindere (financiële) prestaties van films als The Beach Bum, Serenity, White Boy Rick en The Dark Tower.

Veel grote namen in The Batman
De duistere titelheld van Bruce Wayne wordt gespeeld door Robert Pattinson. Andere grote rollen worden ingevuld door Zoe Kravitz (Catwoman), Jeffrey Wright (Commissioner James Gordon) en Paul Dano als Edward Nashton / The Riddler. The Batman is reeds aangekondigd met een verschijningsdatum op 24 juni 2021.

NieuwsFilm

meest populair