Ryan Reynolds haalt grap uit met Henry Cavill's Superman-snor

Ryan Reynolds haalt grap uit met Henry Cavill's Superman-snor

Hoe veranderen we ons in een superheld?

Vorige week is 'no-shave november' begonnen, ook wel bekend als movember. Mannen laten dan hun gezichtshaar staan om aandacht te vragen voor o.a. prostaat- en teelbalkanker. Iemand die hier nu op inspeelt om reclame te maken voor drank is Ryan Reynolds. De grappenmaker is sinds vorig jaar nauw verbonden met Aviation American Gin en om het bedrijf en hun merk te promoten heeft de 43-jarige Canadees de onderstaande video gemaakt.

Voor liefhebbers van superheldenfilms zal het opvallende effect bekend voorkomen. Zoals we kunnen zien neemt Reynolds de Superman-snor van Henry Cavill uit Justice League op de hak. De productie van die film liep niet bepaald op rolletjes.

Toen Cavill bezig was met de opnames van Mission: Impossible - Fallout, en weer terug in actie moest komen voor Warner Bros., kon hij niet zomaar afscheid nemen van zijn snor. Met gebruikmaking van de computer werd deze voor diverse Justice League-scènes verwijderd. Het eindresultaat is nog altijd behoorlijk vermakelijk. En angstwekkend.


Probleem
Voor zowel filmkijkers als Warner Bros. was het niet te geloven hoeveel gedoe de snor van Cavill opleverde. De Engelsman kan het zelf ook niet geloven. Eerder vertelde hij al: "Toen we besloten voor de snor te gaan had ik beslist niet verwacht dat de zaken zouden verlopen zoals ze nu gegaan zijn. Ik ging er niet vanuit dat de 'Justice League'-heropnames zo omvangrijk zouden worden. Ik was toen al halverwege bezig met een andere film. Dat ik mijn uiterlijk moest veranderen voor een film die al klaar had moeten zijn, werd een echt probleem."

NieuwsFilm

meest populair