Mooie Ana de Armas over haar Bond-girl Paloma in 'No Time To Die'

Mooie Ana de Armas over haar Bond-girl Paloma in 'No Time To Die'

En Lashana Lynch over haar "007".

In No Time To Die zien we actrice Naomie Harris weer als Eve Moneypenny en keert Léa Seydoux terug als Dr. Madeleine Swann. Belangrijke nieuwe rollen worden gespeeld door de actrices Ana de Armas uit Blade Runner 2049 en Lashana Lynch uit Captain Marvel.

Aan krachtige en mooie vrouwelijke personages dus geen gebrek in de vijfde en laatste Bond-film met Daniel Craig als 007. Actrice Lynch speelt het personage Nomi en zij zou mogelijk een tijdelijke (?) vrouwelijke 007 zijn.

In een interview met The Hollywood Reporter zei de actrice, verwonderd over de negatieve kritiek die er is over dat er mogelijk een vrouwelijke 007 te zien is, dat ze met haar personage een "frisse kijk op een gloednieuwe zwarte vrouw in de Bond-wereld" geeft. Nomi zou een ruw en zeker niet glad personage zijn.

Bekijk de afbeelding
Zij de broek, ik de jurk
"Het is vrij duidelijk dat er een evolutie plaatsvindt [in de franchise], gezien het feit dat Lashana een van de hoofdpersonen in de film is die letterlijk de broek draagt. Ik draag de jurk. Ze draagt de broek," aldus De Armas in het duo-interview waaruit blijkt dat er geen stereotype Bond-girl meer is. "Ze werden geseksualiseerd, een stereotype, een soort vrouw die altijd in gevaar zal zijn en wacht om gered te worden door Bond."

De Armas speelt in No Time To Die de rol van Paloma. Volgens de actrice is het een "heel onverantwoordelijk" personage, maar ook "bruisend met een bepaalde dubbelzinnigheid". Paloma zou Bond gedurende het avontuur bijstaan en haar "hersenen en uiterlijk" zouden gelijk aan elkaar zijn.

April 2020
Vanaf 2 april draait de film van Cary Joji Fukunaga in de Nederlandse bioscoopzalen. Het zou niet vreemd zijn als we binnenkort een eerste trailer voor No Time To Die kunnen verwelkomen.

NieuwsFilm

meest populair