De dood staat centraal in trailer 'Soul' van Pixar!

De dood staat centraal in trailer 'Soul' van Pixar!

De tweede Pixar-film in 2020.

Van de afgelopen vijf Pixar-films waren er vier vervolgen op eerdere klassiekers, met dit jaar nog het succesvolle Toy Story 4. In 2020 krijgen we zowaar twee unieke projecten te zien. Eerst krijgen we het elfenavontuur Onward en daarna verschijnt buiten lichamelijke avontuur Soul.

Nu heeft Pixar een eerste trailer vrijgegeven voor Soul van regisseur Pete Docter, bekend van toptitels Up (2009) en Inside Out (2015). De animatiefilm laat een opvallend avontuur zien van een muziekdocent die zijn droom ziet uitkomen: een echt jazz-optreden! De stem van het hoofdpersonage komt van Jamie Foxx. Hieronder de eerste beelden.


You Seminar
In Soul ontmoeten we Joe Gardner, een muziekleraar op de middelbare school, die er al lang van droomt om als jazzmuzikant op het podium te staan. En dan krijgt hij eindelijk de kans als openingsact in de Half Note Club! Door een ongeval wordt de ziel van Gardner echter gescheiden van zijn lichaam en getransporteerd naar een andere plek.

Dit blijkt het 'You Seminar' te zijn, een centrum waar zielen zich ontwikkelen en passies krijgen om daarna terug te keren in een pasgeboren kind. Gardner komt met verschillende zielen in training, waaronder ene 22. Dit is een ziel met een vage kijk op het leven doordat hij jarenlang vastzit in het 'You Seminar'. Hij moet terugkeren naar de Aarde voordat het te laat is.

Bekijk de afbeelding
Midden juni draait Soul in de Nederlandse bioscoopzalen. Een paar maanden eerder verschijnt Onward!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair