Celebrity

'Kristen Stewart wilde eigenlijk trouwen met Robert Pattinson'

Hun relatie is inmiddels al lang verleden tijd.

door FilmTotaal om 13:44 in Celebrity
Kristen Stewart had lang een relatie met haar Twilight-collega Robert Pattinson. Hoewel de twee al lang niet meer bij elkaar zijn, is ze nog steeds over hem te spreken. Stewart had zelfs graag met Pattinson willen trouwen. Dat vertelt de actrice in het radioprogramma van Howard Stern.

"Hij is geweldig", zegt Stewart over haar ex. Hoewel de actrice niets dan positieve dingen over Pattinson te zeggen heeft, was hun relatie destijds niet gemakkelijk, omdat deze constant onder een vergrootglas lag. "Je berooft jezelf van zoveel ervaringen", vertelt Stewart daarover. "We liepen niet hand in hand over straat, omdat we onze relatie niet met de buitenwereld wilden delen, maar daardoor hadden we tegelijkertijd die ervaring niet, en dat was niet fijn".

Geen showrelatie
Voor veel fans van de romantische vampierenfranchise waren Stewart en Pattinson natuurlijk het ultieme koppel. Hoewel boze tongen beweren dat hun relatie nooit oprecht is geweest, benadrukt Stewart dat haar gevoelens voor haar tegenspeler dat wel degelijk waren. Zou ze ook met hem in het huwelijksbootje zijn gestapt? "Dat weet ik niet, maar dat wilde ik wel", vertelt Stewart, waarna ze haar antwoord direct nuanceert door te zeggen dat ze dat gevoel in elke relatie heeft gehad.

Hart gestolen
Pattinson verbrak zijn relatie met Stewart nadat de actrice zoenend werd gespot met Snow White and the Huntsman-regisseur Rupert Sanders.NieuwsFilm

meest populair