Celebrity

'Sharon Stoned' sleept rapper Chanel West Coast voor het gerecht

De actrice vindt dat haar naam niet zomaar gebruikt kan worden.

door FilmTotaal om 16:22 in Celebrity
Sharon Stone, die recentelijk nog te zien was in de Netflix-film The Laundromat, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de rapper Chanel West Coast aangezien haar naam voortdurend in een van haar nummers voorkomt. De titel van het betreffende nummer is Sharon Stoned.

De Basic Instinct actrice heeft dit liever niet. Zij beweert dat de rapper, wier echte naam Chelsea Dudley is, gebruik maakt van de populariteit en beroemdheid van de actrice om zo makkelijk geld te verdienen. In het nummer komt ''Sharon Stone'' dan ook 33 keer voorbij, terwijl ''Sharon'' maar liefst bijna 100 keer wordt gebruikt.

Mijn naam, mijn recht
De actrice is van mening dat zij zelf de controle heeft over haar naam en dat mensen er niet zomaar gebruik van kunnen maken. Er komt eveneens een vrouw voor in de clip die veel op Stone lijkt, iets wat Dudley ook heeft toegegeven. Zij wilde meerdere klassieke en iconische Sharon Stone filmscènes recreëren met haar clip.

Naar aanleiding hiervan diende Stone afgelopen maandag dan ook een officiële aanklacht aan. Zo wil de actrice dat Dudley niet langer gebruik maakt van haar naam of iets wat er op lijkt en wil ze een deel krijgen van de opbrengst van het nummer.

NieuwsFilm

meest populair