Celebrity

Ron Perlman (Hellboy) verruilt 40-jarig huwelijk voor een 'jonge' actrice

De 'Hellboy'-acteur werd de laatste paar maanden meerdere keren gespot met Allison Dunbar.

door FilmTotaal om 08:57 in Celebrity
Ron Perlman, voornamelijk bekend van de Hellboy-films en de serie Sons of Anarchy, gaat scheiden van zijn vrouw, Opal Stone Perlman. De twee waren maar liefst bijna veertig jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen, Blake, 35 en Brandon, 29. Het koppel gaf elkaar het ja-woord tijdens Valentijnsdag in 1981, maar het is de acteur die zijn vrouw nu lijkt te verlaten voor een veel jongere actrice.

Perlman wordt volgend jaar 70 jaar maar werd gespot samen met de Amerikaanse actrice Allison Dunbar, die 42 jaar is. Raar is het niet dat de twee samen gezien werden, aangezien ze beiden meewerken aan de serie StartUp. De bekendheden werden echter zoenend gespot nadat ze samen uit eten waren geweest. De foto's verschenen een paar maanden geleden al, maar nu lijkt de acteur de knoop definitief doorgehakt te hebben. Hij diende namelijk de echtscheidingspapieren drie dagen geleden in.

Al uit elkaar?
Het schijnt dat de acteur en zijn vrouw sinds de foto's niet meer samen wonen. In de laatste maanden is Perlman echter al meerdere malen samen met Dunbar gezien, dus het lijkt erop dat de acteur al weer snel een nieuwe 'liefde' heeft gevonden. Perlman's agent wilde zich er niet over uitlaten, maar het is goed mogelijk dat de acteur er binnenkort zelf naar gevraagd wordt, want hij is maar liefst verbonden aan tien filmprojecten.

NieuwsFilm

meest populair