Ghostface terug voor 'Scream 5'!

Ghostface terug voor 'Scream 5'!

In 1996 een grote hit, nu een tweede revival.

Van wijlen Wes Craven (The Hills Have Eyes, A Nightmare on Elm Street) en schrijver Kevin Williamson verscheen in 1996 de horrorfilm Scream. De film met vele verwijzingen naar eerdere horrorklassiekers bleek een schot in de roos en er verschenen snel nog twee films. In 2011 was er een derde terugkeer van de Ghostface-killer!

Nu is duidelijk dat er ook een vijfde deel komt. Volgens Bloody Disgusting werkt Spyglass Media Group aan Scream 5. Het is nog onduidelijk of de vijfde film doorgaat met de eerdere reeks rond Neve Campbells Sidney Prescott, of dat het mogelijk een reboot is.

Nog meer Scream!
Overigens verscheen ook de serie Scream, met twee seizoenen op MTV en een derde seizoen op VH1. Deze serie stond los van de eerdere films. De vier Scream-whodunitfilms wisten ruim $600 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Volgens Bloody Disgusting zou schrijver Kevin Williamson niet betrokken zijn. Overigens werkt Spyglass Media Group ook aan een reboot van Hellraiser, met een script van David S. Goyer.

NieuwsFilm

meest populair