Video

Netflix komt in de kerstsfeer met trailer 'The Knight Before Christmas'

De nieuwe romkom met Vanessa Hudgens (High School Musical) ziet er zeer cheesy uit.

door Jan-Peter Rook om 12:12 in Video
In de nieuwe romantische kerstkomedie The Knight Before Christmas van Netflix wordt een middeleeuwse ridder op magische wijze naar het heden getransporteerd. Hij wordt verliefd op een scheikundelerares die allang niet meer in liefde gelooft, gespeeld door High School Musical-ster Vanessa Hudgens. De trailer is nu te beijken.


De middeleeuwse ridder Sir Cole (Josh Whitehouse) wordt door een kwaadaardige tovenares naar het heden in Ohio getransporteerd en raakt bevriend met Brooke (Hudgens), een slimme en vriendelijke scheikundeleraar die de hoop op liefde heeft opgegeven. Ze helpt Sir Cole zijn draai te vinden in deze voor hem nieuwe wereld, waar het trouwens ook nog eens volop kerst is.

Mysterieuze zoektocht
Brooke helpt Sir Cole daarnaast ook nog eens met zijn mysterieuze zoektocht: de enige mogelijkheid om hem terug naar huis te brengen. Terwijl ze elkaar steeds leuker beginnen te vinden, vraagt Sir Cole zich af hoe graag hij eigenlijk nog terug wil naar z'n oude leven.

The Knight Before Christmas werd geregisseerd door Monika Mitchell, met een scenario van Cara Russell. De rest van de cast bestaat uit Emmanuelle Chriqui, Isabelle Franca, Ella Kenion en Jean-Michel Le Gal.

Vanaf 21 november te zien op Netflix.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pepej

Avatar

Belachelijk,
Iemand dacht hè
night before christmas...
Knight before christmas ...
Hè das grappig dat klinkt hetzelfde.
Da's een leuk idee voor een film..
Een ridder met kerstmis.. Ja!
Dat er dan ook nog mensen zijn die daar wat in zien

NieuwsFilm

meest populair