Algemeen

Eerste reacties zijn binnen! Is 'Frozen 2' net zo magisch als het origineel?

We lezen eindelijk hoe mensen het vervolg vinden.

door Jim Pedd om 17:51 in Algemeen
Zes jaar geleden bracht Disney Frozen uit in de bioscoop. Let It Go is nog altijd een bekend nummer. De animatiefilm werd zo groot dat het uiteindelijk de best verdienende animatiefilm uit de geschiedenis is. Nu staat er een vervolg om de hoek, waarvan vandaag de eerste reacties online verschenen.

Gisteravond was de première van de vervolgfilm en online verschenen heel wat reacties. We doen een kleine greep daaruit en het beeld is meteen duidelijk. Het is een goed vervolg met goede muziek, maar een vervolg dat niet zo magisch is als de eerste film. En dat is vermoedelijk wat mensen ook wel verwacht hadden met dit nieuwe vervolg.

De eerste reacties
Frozen II laat zien hoe Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en Sven het land Arendelle verlaten. Ze reizen naar een oeroud woud dat eeuwig in een staat van herfst verkeert. Daar hoopt de groep vrienden de oorsprong van Elsa's krachten te vinden, om zo het koninkrijk te redden. Vanaf 20 november in de bioscoop!


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Veel donkerder lees ik hierzo, maar nooit net zo goed of beter dan zijn voorganger

Popcultuurfreak

Avatar

Ik denk dat veel mensen het origineel door de roze bril bekijken. Er zitten een paar goede momenten in. Maar het was ook weer niet de beste animatiefilm ooit.
Het waren vooral de visuele krachten van Elsa en fantastische nummers zoals Love is an open door die echt meeslepend zijn.

GreenHornet

Avatar

Zit een beetje in van de gevoelige onderwerpen waar Pixar groot mee is geworden

Frietgezicht

Avatar

Gewoon even serieuze vraag als ‘man’ zijnde zonder kids die oud genoeg zijn voor Frozen, moet ik deel 1 kijken? Ik weet dat ik er niks aan ga vinden maar moet toch maar keertje ontdekken wat er bijzonder is aan deel 1 nu alle heisa ook rond deel 2 lijkt te komen.

Master Of Films

Avatar

Waarom vragen als je het zelfs kan ontdekken.

Tot met 12 november kan je nog gratis naar die D+ app gaan om Frozen 1 te gaan bekijken. Ik denk dat je binnen 5 minuten wel weet wat je verder gaat doen. Door gaan kijken tot het einde. Of je laat het gaan. En gaat dan een paar gezellige vrouwen uitnodigen. Plek zat in je caravan neem ik aan. Je kan aan die vrouwen wel vragen wat Frozen vonden. Kom je meteen achter of ze ook kinderen hebben. Smiley face

Popcultuurfreak "fantastische nummers"
Even inhaken op "fantastische nummers". Het nummer "Let It Go" is een ware marteling geworden. Met waterboarden kom je beter vanaf.

Frietgezicht

Avatar

^ Ach keer proberen. Er zijn ook vrouwen die een hoofddoek dragen omdat ze denken dat ze een verleiding zijn dus een man kan ook Frozen kijken. Allah!!

Rick de Wit

Avatar

Nou, ook een aantal reacties (helft( die aangeven dat het minstens zo goed, of zelfs beter is dan de eerste film.
Dus de inleidende tekst dat de film, zoals de meeste verwachten niet zo goed is als de voorganger is te kort door de bocht helaas...

caban1992

Avatar

Ik heb de eerste film gezien, maar erg betoverend is het niet.
De liedjes zijn ok, en hier en daar zit er wel goede en grappige stukjes tussen, waardoor het niet saai en langdradig is. Even over het gerucht dat er blijkbaar een derde film zou komen, terwijl deel 2 nog in de bioscoop moet verschijnen. Maar waarom moeten ze nu over een vriendin hebben van Elsa?? (Hoewel vriendin, waarschijnlijk is het meer dan dat, maar zoiets past niet in een kinderfilm)

NieuwsFilm

meest populair