Celebrity

Christian Bale: ''Zonder Matt Damon had ik niet veel van een carrière gehad!''

Batman heeft heel wat rollen 'opgepikt' van Jason Bourne.

door FilmTotaal om 10:41 in Celebrity
Deze maand kunnen we gaan genieten van de film Ford v Ferrari van James Mangold, waarin Christian Bale en Matt Damon de hoofdrollen vertolken. Tijdens een recent interview met CBS This Morning lieten beide acteurs zich uit over de film en hun carrières.

Zo moest Bale maar liefst meer dan 30 kilo afvallen voor zijn nieuwe rol. Natuurlijk had hij nog heel wat extra kilo's vanwege zijn rol als Dick Cheney in Vice, maar deze moesten er allemaal weer af, en zelfs nog meer, voor zijn rol als racer Ken Hill. Het is niet de eerste keer dat de met een Oscar bekroonde acteur drastisch moest afvallen, maar dit was volgens Bale wel zijn laatste keer: ''Ik zeg elke keer dat ik er klaar mee ben. Maar ik ben er nu zo goed als zeker van. Het wordt me teveel''.

Respect
Damon had dan ook veel respect voor Bale's zoveelste transformatie: ''Ik vond het geweldig hem te werk te zien gaan. Op dat gebied is hij echt zo gedisciplineerd als een monnik ''. Bale gaf aan het ook prettig gevonden te hebben om met Damon samen te kunnen werken, aangezien het normaal gesproken iets anders loopt: ''Ik ben Matt erg dankbaar, want ik zou zonder hem niet veel van een carrière hebben gehad . Hoe vaak heb ik wel niet te horen gekregen: ''Matt wil de rol niet, dus ben jij misschien geïnteresseerd?'' Op die manier heb ik zoveel rollen gescoord! Dus alsnog bedankt daarvoor Matt!''

NieuwsFilm

meest populair