Petitie online om Amber Heard te laten ontslaan bij 'Aquaman 2'

Petitie online om Amber Heard te laten ontslaan bij 'Aquaman 2'

Gaat dit niet wat te ver?

Op de populaire petitiewebsite CHANGE.ORG is nu een petitie opgedoken met als doel om actrice Amber Heard (33) te laten ontslaan bij het vervolg op de DC-hit Aquaman. Indieners van de petitie blijken zeer trouwe fans van... Johnny Depp.

Momenteel staat de teller van het trending Remove Amber Heard From Aquaman 2 op 35.000 handtekeningen en dat aantal loopt snel op.

De juridische vechtscheiding tussen exen Depp en Heard is en blijft een eindeloos verhaal. Beide sterren beschuldigen elkaar van huiselijk geweld, eisen hoge schadevergoedingen en er zijn eerder zorgen uitgesproken dat het hun werk aan grote projecten negatief zou beïnvloeden.

Achtbaan dendert voort
Fans van Depp, en Depp (56) zelf, beweren dat de acteur de rol van Jack Sparrow in de Pirates Of The Caribbean-films verloren is door alle smaad en laster (hoewel Disney hem nog niet officieel ontslagen heeft, maar de rebootplannen waren aannemelijk genoeg). Ook hier werd al eerder een petitie voor gestart om hem deze rol terug te kunnen bezorgen.

Daarnaast zijn er supporters van Heard die weer graag zouden zien dat Depp verwijderd wordt uit toekomstige Fantastic Beasts-films, maar voorlopig staan beide beroemdheden nog steeds onder contract.

NieuwsFilm

meest populair