Algemeen

Nieuwe Marvel-helden van Disney+ komen ook naar de films!

Kevin Feige bevestigt dat de nieuwkomers ook in de films te zien zullen zijn.

door Jeffrey Kouters om 14:32 in Algemeen
Marvel vermaakt zijn fans al ruim een decennium lang in de bioscoop met zijn superheldenfilms en zal dat binnenkort ook doen via Disney+. De studio werkt namelijk aan meerdere series voor die nieuwe streamingdienst. Uiteindelijk zullen deze seriehelden ook in de films opduiken. Dat heeft Kevin Feige bevestigd in een nieuw interview.


Marvel Studios werkt momenteel aan een hoop nieuwe series die exclusief op Disney+ te zien zullen zijn. Deze series zullen niet alleen over bekende gezichten als de Winter Soldier en Scarlet Witch gaan, maar ook nieuwe personages in het universum introduceren. Zo heeft Marvel reeds series over nieuwe helden als Ms. Marvel, She-Hulk en Moon Knight aangekondigd.

Deze helden debuteren dus op Disney+, maar zien we hen ook terug in de films? Marvel-baas Kevin Feige beantwoordt die vraag in een recent interview. "Sommige personages die de fans voor het eerst zullen zien op Disney+, zullen daarna ook in de films te zien zijn", vertelt hij. "Vanaf nu zal het Marvel Cinematic Universe zich zowel in de bioscoop als op Disney+ afspelen. Dat hebben we specifiek zo gepland".

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Popcultuurfreak

Avatar

Netflix Daredvil mag een film krijgen naar mijn mening

NieuwsFilm

meest populair