Celebrity

'Bryce Dallas Howard moest huilen na hartverwarmende actie winkelmedewerkster'

De actrice moest compressiekleding dragen na een ingreep.

door FilmTotaal om 15:09 in Celebrity
Bryce Dallas Howard zal de vriendelijke winkeldame die haar aan compressiekleding heeft geholpen nooit vergeten. De actrice had deze speciale kleding nodig na een operatie, maar was niet in staat om deze zelf in de winkel te gaan halen. Dat vertelt ze aan People.

"Ik had een serieuze verwonding waar ik aan geopereerd moest worden. Ik had echter na die operatie zes persdagen, en kon bijna niet lopen", herinnert Howard zich. "Ik raakte daar behoorlijk gestrest van, omdat ik geen idee had hoe ik daar zou kunnen staan en poseren".

Na de operatie had Howard speciale drukkleding nodig. "Ik belde een kledingwinkel op, zonder te vertellen wie ik was, en sprak met een vrouw die werkte op ondergoedafdeling", vervolgt ze. Howard vertelde de medewerkster dat ze zelf niet in staat was om de kleding op te pikken.

Dankbaar
Howard schiet vol als ze haar verhaal verder vertelt. De winkeldame besloot haar namelijk te helpen door haar bestelling te voet bij haar te bezorgen. "Ze heeft daarvoor een heel stuk moeten lopen", vertelt Howard. "Ze had de bestelling afgegeven bij de portier en een lief briefje achtergelaten".

Volgens Howard bewijst dit dat dergelijke vriendelijke acties het leven veel beter en mooier kunnen maken. "Als je kwetsbaar bent dan zijn zelfs de dingen die er niet toe lijken te doen waardevol", legt ze uit. "Vriendelijkheid is alles, want zelfs de kleinste dingen kunnen helpen".

NieuwsFilm

meest populair