Algemeen

Komen de Thunderbolts naar het filmuniversum van Marvel?

Nu The Avengers verleden tijd lijken te zijn, is het tijd voor een nieuw superteam.

door Timothy van Damme om 17:54 in Algemeen
Het gerucht dat The Thunderbolts naar het MCU komen, wordt steeds sterker. Helden organiseerden zich al vroeg in de wereld van Marvel Comics. The Avengers zijn daarvan het bekendste voorbeeld. Schurken probeerden het af en toe, maar hun ego stond een grootschalige samenwerking in de weg. Tot in 1997 The Thunderbolts geïntroduceerd werden, een team eerst van plan was de wereld te veroveren, maar langzaam een geweten kreeg en tegenwoordig vooral bestaat uit bekeerde criminelen.

De grote vraag is natuurlijk hoe men dit team gaat introduceren en welke van de vele samenstellingen er gebruikt zal worden. Oprichter en eerste leider Helmut Zemo werd bijvoorbeeld ten tonele gebracht in Captain America: The Winter Soldier en ook latere leden als Crossbones en Shocker waren al te zien. Zelfs Hawkeye en Winter Soldier maakten ooit deel uit van het team.

Thunderbolt Ross

Volgens de bron van Movieweb zou dat als volgt te werk gaan. Aangezien Thunderbolts gezien wordt als Marvels antwoord op Suicide Squad, lijkt de kans groot dat ook hier een overheidsfiguur de bal aan het rollen brengt. Een logische keuze zou Thunderbolt Ross (The Incredible Hulk) zijn, die recent weer opdook in het MCU. Hij zou een tegenhanger voor The Avengers willen creëren, wat uiteraard volledig uit de hand zal lopen.

Veel van de leden uit de strips waren eerder ook al te zien in bijvoorbeeld de Marvelseries, maar aangezien hun invloed op de films minimaal waren, lijkt de kans klein dat we Bullseye, Luke Cage, Elektra en Punisher te zien krijgen klein. Herintroducties van Deadpool, Venom en Green Goblin behoren waarschijnlijk eerder tot mogelijkheden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tommieman

Avatar

Hehe...
Daar vraag ik al om sinds het begin van het Mcu.
Eindelijk luisteren ze haha.
Ik vond die comics echt geweldig toen.

Goku32

Avatar

Ik ken alleen de thunder cats,

Popcultuurfreak

Avatar

Geef mij Red Hulk. Misschien integreren ze zelfs Venom. Dat zou best vet zijn!

Guyon2002

Avatar

Zemo zat in Civil War, niet Winter Soldier

RoberPaulsen

Avatar

Nou eigenlijk is de grootste vraag: Thunderbolts?? Wie?

Ang3l

Avatar

"Thunderbolts wie?" is net zo min een grote vraag als "Guardians of the galaxy? Wie?" ooit is geweest.

NieuwsFilm

meest populair