Blijft Disney+ veel langer gratis?

Blijft Disney+ veel langer gratis?

Twee maanden gratis blijkt ook écht twee maanden gratis te zijn!

Morgen vindt de officiële lancering van Disney+ in Nederland plaats. De afgelopen maanden werd ons land getrakteerd op een gratis proefperiode. Vanaf morgen zouden de betaalde abonnementen ingaan. Toch blijkt nu dat de nieuwe streamingdienst langer gratis te gebruiken is.

Nederland werd twee maanden geleden het eerste land waarin Disney+ werd uitgerold. Daarbij gaf Disney iedere geïnteresseerde een gratis testperiode van twee maanden cadeau. De meesten namen aan dat deze periode morgen, bij de officiële lancering, afloopt. Toch lijken sommige gebruikers langer voor niets te mogen genieten van Disney's goudmijn. Dat lijkt te maken hebben met het moment waarop gebruikers zich hebben geregistreerd.

Op Twitter melden diverse mensen namelijk dat hun gratis proefperiode langer doorloopt. Het is dus niet zo dat de testperiode morgen bij iedereen eindigt. Disney heeft iedereen dus echt twee volledige maanden cadeau gegeven. Wanneer de proefperiode stopt, hangt af van het moment waarop deze is aangevraagd. Iemand die op 4 oktober een testabonnement heeft aangevraagd kan Disney+ dus gratis blijven gebruiken tot 4 december.


Bekijk de afbeelding

Update: Disney+ meldt op zijn website dat de service slechts tot 12 november gratis is. Een medewerker van de klantenservice bevestigt dat en denkt dat het om een fout gaat, maar kan ook niet helemaal uitsluiten dat sommige gebruikers geluk hebben en langer kunnen genieten van de gratis proefperiode. De eerste afschrijvingen voor het reguliere abonnement zullen plaatsvinden op 13 november 00:00 uur.

NieuwsFilm

meest populair