Algemeen

Blijft Disney+ veel langer gratis?

Twee maanden gratis blijkt ook écht twee maanden gratis te zijn!

door Jeffrey Kouters om 19:00 in Algemeen
Morgen vindt de officiële lancering van Disney+ in Nederland plaats. De afgelopen maanden werd ons land getrakteerd op een gratis proefperiode. Vanaf morgen zouden de betaalde abonnementen ingaan. Toch blijkt nu dat de nieuwe streamingdienst langer gratis te gebruiken is.

Nederland werd twee maanden geleden het eerste land waarin Disney+ werd uitgerold. Daarbij gaf Disney iedere geïnteresseerde een gratis testperiode van twee maanden cadeau. De meesten namen aan dat deze periode morgen, bij de officiële lancering, afloopt. Toch lijken sommige gebruikers langer voor niets te mogen genieten van Disney's goudmijn. Dat lijkt te maken hebben met het moment waarop gebruikers zich hebben geregistreerd.

Op Twitter melden diverse mensen namelijk dat hun gratis proefperiode langer doorloopt. Het is dus niet zo dat de testperiode morgen bij iedereen eindigt. Disney heeft iedereen dus echt twee volledige maanden cadeau gegeven. Wanneer de proefperiode stopt, hangt af van het moment waarop deze is aangevraagd. Iemand die op 4 oktober een testabonnement heeft aangevraagd kan Disney+ dus gratis blijven gebruiken tot 4 december.
Update: Disney+ meldt op zijn website dat de service slechts tot 12 november gratis is. Een medewerker van de klantenservice bevestigt dat en denkt dat het om een fout gaat, maar kan ook niet helemaal uitsluiten dat sommige gebruikers geluk hebben en langer kunnen genieten van de gratis proefperiode. De eerste afschrijvingen voor het reguliere abonnement zullen plaatsvinden op 13 november 00:00 uur.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Bij mij staat gewoon 12 november de eerste afschrijving dus zal idd een fout zijn geweest

ThysRomani

Avatar

Stelletje goudzoekers.

Hypocrisie ten top, noot voor de redactie: waarom moet ik in godsnaam direct bij de lancering van de (gratis) dienst mezelf inschrijven? Op het moment van mogelijkheid, had ik Disney+

Als ik nog even een paar dagen had gewacht...

Hoe dan ook wil ik die Mandalorian zien, dus doe maar een maandje. Overigens zeer gevaarlijk, die streamingsdiensten zijn niks anders dan sportschool abonnementen. Je hebt het, je vergeet het.

PRIME

Avatar

^
Ik kijk anders dagelijks Netflix of Amazon.

Sunspot

Avatar

Ik hoef geen Disney, alleen maar kindvriendelijk spul.

Ik wil kiezen in genres.

Is meer voor gezinnen of fanboys denk

Big Hero

Avatar

De Mandalorian wil ik graag zien, dus ik wacht nog wel een tijdje tot die hele serie erop staat.
Tot die tijd vermaak ik me dagelijks prima met Netflix en Amazon..
Je kunt niet overal een abonnement op nemen, word een duur grapje.
Mijn keuze blijft bij wat ik heb!

Kirotji

Avatar

Ik kon vandaag 7 dagen gratis kijken met een nieuwe account.

Parvati

Avatar

Alleen zo jammer dat de app nogsteeds niet goed werkt. Framedrops, audio output die om de haverklap wegvalt voor een seconde. Zeer frusterend dus dat wordt gewoon weer ouderwets downloaden

Hystor

Avatar

@Big Hero,

De Mandalorian staat er nu op.

GinoD240

Avatar

Green Botnet

Hoe dan? Heb je per ongeluk op Dumbo gedrukt ofzo?????

Goku32

Avatar

Ik heb het gelukkig op tijd weg gehaald. Want voor star wars en Marvel ga ik geen Disney aanschaffen. Want alles wat er op staat ken ik allemaal al.

Goku32

Avatar

Greenhornet, bedankt voor het melden dat scheelt weer 7 euro per maand

Rickb

Avatar

Bij mij ging die door. Tot ik de nieuwe update deed en toen was het over.

NieuwsFilm

meest populair