Celebrity

Clint Eastwood weigert studio te verlaten voor natuurbrand

De legende was niet van plan te vluchten voor het vuur!

door FilmTotaal om 14:03 in Celebrity
Clint Eastwood heeft al heel wat 'badass' personages gespeeld in tientallen films. Denk bijvoorbeeld maar eens aan zijn oudere, wereldberoemde western-rollen, zijn Dirty Harry films of recente projecten zoals Gran Torino. Hij heeft al vaak stoere rollen neergezet. Maar ook in het echte leven is de met een Oscar bekroonde acteur/regisseur niet bepaald bang aangelegd...

Ondanks zijn 89-jarige leeftijd, is Eastwood nog steeds druk bezig. En niks of niemand zal hem tegenhouden, zelfs geen natuurbrand. Afgelopen zaterdag kwam het vuur gevaarlijk dichtbij de Warner Bros studios in Hollywood. Als gevolg hiervan werd iedereen die aanwezig was verzocht te studio's te verlaten, maar Eastwood weigerde weg te gaan, want hij wilde door blijven werken. Dit liet de zoon van Clint, Scott Eastwood, weten.

''We werken door''
De Pacific Rim: Uprising ster liet dit weten op zijn Instagram-pagina: ''We kregen van de beveiliging te horen dat we de studio moesten verlaten. Maar mijn 89-jarige vader had daar een andere mening over : ''Nee, alles gaat goed. We hebben werk te doen''. Daarna gingen we terug naar de mixing stage en keken we naar zijn nieuwe film Richard Jewell. Zoals mijn vader zei: ''Get back to work and shut up''. En zo is het gegaan''.

Zie hieronder een filmpje waarin duidelijk te zien is dat de branden gevaarlijk dichtbij de studio's kwamen.NieuwsFilm

meest populair