Video

'Yummy' trailer: een Belgische orgie van bloed, geweld, zombies en dikke pret!

Check ook twee nieuwe posters van deze horrorkomedie!

door Jan-Peter Rook om 11:15 in Video
Yummy is een nieuwe horrorkomedie uit België over een jong koppel dat in een Oost-Europees ziekenhuis goedkoop plastische chirurgie uit wil laten voeren. Hier krijgen ze te maken met een zombievrouw die het resultaat is van een gefaald verjongingsexperiment. Check snel de bloederige en gewelddadige trailer!


Yummy volgt een jong Belgisch stel dat voor weinig geld aan zich wil laten sleutelen en terechtkomt in een Oost-Europees ziekenhuis. De vrouw wil een borstverkleining en haar moeder, die ook van de partij is, wil haar gezicht laten liften. In het ziekenhuis komen ze een vastgebonden vrouw tegen die als proefkonijn werd gebruikt en er nu eerder uitziet als een zombie. Ze wordt per ongeluk vrijgelaten, waarna de hel volledig losbreekt.

Cast & crew
De cast bestaat uit Maaike Neuville, Bart Hollanders, Clara Cleymans, Benjamin Ramon, Eric Godon en Annick Christiaens. Yummy werd geregisseerd door Lars Damoiseaux, die daarnaast ook het scenario schreef samen met Eveline Hagenbeek.

Yummy, een film die wordt omschreven als een orgie van bloed, geweld en dikke pret, draait vanaf 18 december bij onze zuiderburen. Over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Kan niet wachten totdat deze op Disney+ gaat verschijnen. Oh fok, dan moet ik wel een Belgische account voor Disney+ België hebben. Smiley face

Frietgezicht

Avatar

De regisseur heeft geen pagina op FT. Nieuwkomer?

DCMarvel

Avatar

Geweldige film... beste horrorfilm sinds jaren

NieuwsFilm

meest populair