Algemeen

'Frozen II' deadlines werden gehaald door... puppy's?

Voor wie de knuffel van een schattig hondje nog niet genoeg was, stonden er ook pingpongtafels om tot rust te komen.

door Timothy van Damme om 07:56 in Algemeen
Iedereen die aan een grote film meewerkt, krijgt te maken met (tijds)druk. De makers van Frozen II kwamen met een wel heel originele manier om stress tegen te gaan. Tegen het einde van de productie werden namelijk puppy's binnengehaald, zodat de drukke animatoren hun gedachten even konden verzetten door de kleine viervoeters te knuffelen.

Op deze manier hoopten de producenten zelfs in lastige tijden de sfeer goed te houden. Animatoren werken tegen de deadline namelijk lange dagen om de digitale wereld tot leven te wekken. Deze oplossing zorgde er mede voor dat de eindstreep met plezier gehaald werd.

Langverwachte sequel

Of dit het eindresultaat positief beïnvloed heeft, kunnen we zien op 20 november, wanneer de langverwachte sequel Frozen II in de bioscopen verschijnt. Regisseurs Chris Buck en Jennifer Lee keren terug, evenals de belangrijkste castleden, met voorop Kristen Bell als prinses Anna.

Na de gebeurtenissen uit Frozen heeft er enige tijd vrede geheerst in het koninkrijk Arendelle. Elsa, Anna, Kristoff en Olaf moeten vervolgens een nieuw avontuur aangaan, waarvoor ze diep de bossen intrekken. Reden van hun vertrek is om een eeuwenoud mysterie over hun koninkrijk te ontdekken.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ja, Kristen Bell was niet Elsa.
Idina menzell was Elsa.

Timothy

Avatar

Jullie hebben uiteraard helemaal gelijk. Het bericht is aangepast.

NieuwsFilm

meest populair