Justin Bieber deelt eerste foto 'Cupid' - Aftrap van filmuniversum over Griekse mythologie?

Justin Bieber deelt eerste foto 'Cupid' - Aftrap van filmuniversum over Griekse mythologie?

De zanger speelt de hoofdrol in de aankomende animatiefilm.

Pas op voor de scherpe pijlen van Cupido. Zanger Justin Bieber heeft de eerste afbeelding van zijn aankomende animatiefilm Cupid gedeeld. Deze prent vormt mogelijk de start van een nieuw filmuniversum.

In Cupid verleent Justin Bieber zijn stem aan de god van de liefde en affectie. De animatiefilm, die gemaakt wordt door de vorig jaar opgerichte studio Mythos Studios, vertelt het verhaal van Cupido en zijn liefje Psyche, een menselijke royalty wiens schoonheid Cupido's moeder Aphrodite intimideert. Bieber is ook betrokken als producent.

Cupid moet de aftrap vormen van een geheel nieuw filmuniversum van personages en verhalen die geïnspireerd zijn op de Griekse en Romeinse mythologie. Mythos Studios werkt momenteel ook aan Fathom, een superheldenverhaal dat zich onderwater afspeelt, en Soulfire, een avontuur over een weesjongetje met eeuwenoude magische krachten.

Dit bericht bekijken op Instagram

#cupidmovie

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op


Cupid wordt geregisseerd door Pete Candeland. Hij is animator en regisseerde eerder verschillende videoclips. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair