De strijd tussen de streamingdiensten levert een mooie nieuwe samenwerking op

De strijd tussen de streamingdiensten levert een mooie nieuwe samenwerking op

De giganten Netflix en Nickelodeon gaan samen nieuwe content maken voor het streamingplatform.

Nu er vanwege concurrerende streamingdiensten steeds meer content van Netflix verdwijnt, zijn zij op zoek naar nieuwe deals. Hiervoor klopten zij aan bij Nickelodeon Animation Studio. Samen gaan ze de nodige franchises nieuw leven inblazen, maar ook nieuwe zaken ontwikkelen.

Recent maakten de twee partijen al nieuwe animatiefilms van Invader Zim en Rocko's Modern Life. De samenwerking is blijkbaar bevallen, want de twee grootheden hebben een speciale deal gesloten om de komende jaren nieuwe films, specials en series te gaan ontwikkelen. Als eerste staan specials rondom The Loud House en Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles op het programma.

Originele content
Daarnaast geeft de baas van de studio, Ramsey Naito, aan dat hij dolgraag originele content wil ontwikkelen voor Netflix. Volgens Naito is Nickelodeon altijd op zoek naar nieuwe ideeën om kinderen en gezinnen over de hele wereld te vermaken.

Nickelodeon (kortweg Nick) werd opgericht in 1977. Het was de eerste kabelzender van Amerika die zich compleet richtte op kinderen. Door de jaren heen ontwikkelden zij veel populaire cartoons, zoals SpongeBob SquarePants en PAW Patrol.

NieuwsFilm

meest populair