Rian Johnson haalt nog eens hard uit naar 'The Last Jedi'-haters

Rian Johnson haalt nog eens hard uit naar 'The Last Jedi'-haters

De regisseur snapt de haat van een deel van de fanschare nog steeds niet.

Een deel van de fans omarmden de gewaagde film, een ander deel is nog steeds boos over de gekozen richtingen. Terwijl The Rise of Skywalker volgende maand in de bioscopen zal verschijnen, is men nog steeds niet uitgepraat over diens voorganger The Last Jedi. Ook de bekritiseerde regisseur Rian Johnson laat nu weer eens van zich horen.

Net zo openhartig als fans hun kritiek op de film en regisseur op het internet spuwden, bijt Johnson sindsdien ook terug. Het laatste woord is dan ook nog steeds niet gezegd, en nu doet laatstgenoemde zelf weer eens een duit in het zakje. Er waren namelijk ook meerdere 'fans' die kritiek uitspraken op het feit dat Johnson in zijn film koos voor meer diversiteit in het uiterlijk van zijn personages.

"Fuck 'em"
"Als mensen negatief reageren op meer diversiteit, dan fuck hen", laat hij in niet mis te verstane taal weten. "Misschien is dat voor sommige mensen niet de reden dat de film hen niet beviel, maar voor sommigen was dit wel het geval. Hoe dan ook verbaasde het mij allemaal niet. Ik was in de twintig toen de prequel-films uitkwamen. Nu doet men alsof dit allemaal rozengeur en maneschijn was, echter was dit toen ook niet zo. Het hele idee dat iedereen nu weer op elkaar loopt te schreeuwen wekt bij mij nog de meeste verbazing", besluit de bekritiseerde regisseur.

NieuwsFilm

meest populair