Algemeen

Mark Wahlberg (Ted) krijgt mentor-rol in 'Uncharted'

De gesprekken zijn in vergevorderd stadium

door Niels van Arkel om 11:05 in Algemeen
De laatste details moeten nog worden uitgewerkt, maar Mark Wahlberg lijkt een rol te hebben gescoord in de nieuwe Uncharted, de nieuwste videogame-film van Sony Pictures.

Wahlberg zal de rol van Sully (Victor Sullivan) op zich nemen, het 'mentorfiguur' voor hoofdrolspeler Nathan Drake, gespeeld door Tom Holland. Hij helpt Nathan met het vinden van een langgekoesterde schat.

Drake's fortune?
De regisseur van de nieuwe Uncharted film is Travis Knight (Bumblebee). Het script is geschreven door Art Marcum & Matt Holloway and Rafe Judkins en zal (waarschijnlijk) gebaseerd zijn op de game Drake's Fortune, waarin we de jonge Nathan Drake zien opgroeien en een echte schattenjager zien worden.

Eerder Nathan Drake
Wel leuk om te vermelden: In de periode 2009-2011 was Wahlberg in de race om Nathan Drake te spelen in een potentiële verfilming van de game door regisseur David O. Russell. Die film kwam nooit van de grond.Uncharted komt waarschijnlijk op 24 december 2020 in de Nederlandse bioscopen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Tom Holland lijkt ten minste nog een beetje op de gedeeltes van Uncharted waarin Nathan Drake nog jong was.
Maar Marky Mark als sully is silly.

Master Of Films

Avatar

Sorry, maar als Uncharted fanboy die alle 4 main games (+ Golden Abyss, Fortune Hunter en The Lost Legacy) heeft gespeeld vind ik deze casting keuze een zeer dikke #fail. Smiley face

Mav Damian

Avatar

Ook ik ben het met de bovenste reacties eens!

Goku32

Avatar

Is dit een echte trailer van de live action film. Jezus wat ziet Nathan er oud uit man in deze trailer. Ik heb alle games gespeelt maar dit is een slechte keuze voor Nathan Drake

Ang3l

Avatar

Nee Goku, er staat niet voor niets FAN trailer.

Sand

Avatar

Casting is inderdaad niet geweldig als je naar de spellen kijkt (heb ze ook allemaal gespeeld), maar ik denk dat ze vooral voor de chemistry zijn gegaan. Whalberg en Holland kan wel werken on screen. Beide acteurs die actie en komedie goed kunnen brengen.
Maar als je trouw wil blijven aan de games was iemand anders voor Sully toch beter geweest..

NieuwsFilm

meest populair