Keert Willem Dafoe terug als Green Goblin in het Marvel Cinematic Universe?

Dafoe speelde de bekende schurk in de trilogie van Sam Raimi.

Zou Willem Dafoe, die schurk Norman Osborn alias Green Goblin speelde in de Spider-Man-trilogie van Sam Raimi, het opnieuw op willen tegen de held in het Marvel Cinematic Universe? De deur blijkt bij Dafoe altijd op een kier te staan.

Bekijk de afbeelding
De toegift van Spider-Man: Far From Home bevatte met de terugkeer van J.K. Simons in zijn iconische rol als de besnorde journalist John Jonah Jameson een mooie verrassing voor de fans van de Spider-Man-films van Sam Raimi. Heeft Willem Dafoe ook interesse in een terugkeer?

"Ojee. Ik vond de rol van Norman Osborn echt leuk om te spelen", vertelt hij aan Cinema Blend. "Ik zou het niet weten, ik weet niet waar ze [Marvel Studios] mee bezig zijn. Dat was iets van toen, en we leven inmiddels in het nu. Maar wie weet?"

Dafoe wijst het idee dus niet direct af. Toch lijkt de kans klein dat Dafoe nog eens in het mechanische pak van de bekende nemesis kruipt. Momenteel is de acteur ook in een andere superheldenfranchise te zien. Dafoe speelde namelijk hofadviseur Vulko in DC's Aquaman.

NieuwsFilm

meest populair