Ongebruikte Baby Thanos voor 'Avengers: Endgame' onthuld!

Ongebruikte Baby Thanos voor 'Avengers: Endgame' onthuld!

Dat was grappig geweest; de Marvel-slechterik als zuigeling.

Zelf Thanos (Josh Brolin) uit het Marvel Cinematic Universe was ooit een onschuldige zuigeling en via het boek 'Marvel's Avengers: Endgame - The Art of the Movie' krijgen we nu een blik op hoe hij er uit had kunnen zien als een baby!

In het boek zie je meerdere opties voor een jongere Thanos, als baby en als tiener. Opvallend is dat even geleden ook al concept-art opdook met een jongere Thanos, aangezien de superslechterik een zoon is van de Eternals-personages A'lars en Sui-San. Die personages zijn overigens niet bevestigd voor de film Eternals (november 2020) van regisseur Chloe Zhao.

Bekijk de afbeelding
Interessant verleden?
Victoria Alonso, Marvel Executive Vice President, gaf in het verleden al eens via Reddit aan dat zij het verleden van Thanos interessant vindt. "Om eerlijk te zijn ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de jeugd van Thanos. Hoewel ik niet weet of we dit in een van onze films zullen laten zien, vind ik het belangrijk om te weten hoe hij zo is geworden," aldus Alonso.

Thanos was (tot op heden) te zien in Avengers: Infinity War (2018) en Avengers: Endgame (2019) en had cameo's in The Avengers, Guardians of the Galaxy en Avengers: Age of Ultron. Denk jij dat Thanos nog een keer terugkeert?

NieuwsFilm

meest populair