Algemeen

Ongebruikte Baby Thanos voor 'Avengers: Endgame' onthuld!

Dat was grappig geweest; de Marvel-slechterik als zuigeling.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Zelf Thanos (Josh Brolin) uit het Marvel Cinematic Universe was ooit een onschuldige zuigeling en via het boek 'Marvel's Avengers: Endgame - The Art of the Movie' krijgen we nu een blik op hoe hij er uit had kunnen zien als een baby!

In het boek zie je meerdere opties voor een jongere Thanos, als baby en als tiener. Opvallend is dat even geleden ook al concept-art opdook met een jongere Thanos, aangezien de superslechterik een zoon is van de Eternals-personages A'lars en Sui-San. Die personages zijn overigens niet bevestigd voor de film Eternals (november 2020) van regisseur Chloe Zhao.


Interessant verleden?
Victoria Alonso, Marvel Executive Vice President, gaf in het verleden al eens via Reddit aan dat zij het verleden van Thanos interessant vindt. "Om eerlijk te zijn ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de jeugd van Thanos. Hoewel ik niet weet of we dit in een van onze films zullen laten zien, vind ik het belangrijk om te weten hoe hij zo is geworden," aldus Alonso.

Thanos was (tot op heden) te zien in Avengers: Infinity War (2018) en Avengers: Endgame (2019) en had cameo's in The Avengers, Guardians of the Galaxy en Avengers: Age of Ultron. Denk jij dat Thanos nog een keer terugkeert?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik zou t wel leuk vinden als ie even een cameo had in Eternals. Maar niet meer dan dat denk ik. Thanos z'n verhaal is voorbij. Tijd voor iets nieuws.

Frietgezicht

Avatar

^ Precies. Een baby Thanos een paar seconden bijv, de ouders die zeggen wat een lieverd, die zal het universum mooier maken, publiek lachen, en klaar.

Grendizer

Avatar

......mompelt iets met baby Adolf Hitler en Deadpool.

tja,ook dictators waren ooit lieve kindjes ,geliefd door hun ouders.

Artificialis

Avatar

Ang3l "Ik zou t wel leuk vinden als ie even een cameo had in Eternals. Maar niet meer dan dat denk ik. Thanos z'n verhaal is voorbij. Tijd voor iets nieuws."

Ja ammehoela, ik wil juist meer Thanos. Meer, meer, meer!

Decepticon

Avatar

Ja precies wat Friet zegt, als baby, of als puber, dat hij dan al een paar leeftijdsgenoten wijst op de dingen in het universum waar hij zijn mening over geeft.

NieuwsFilm

meest populair