Deze beroemdheden hebben allemaal cameo's in 'Charlie's Angels' [SPOILERS]

Deze beroemdheden hebben allemaal cameo's in 'Charlie's Angels' [SPOILERS]

Het feministische gehalte wordt nog wat extra benadrukt.

NOGMAALS WAARSCHUWING: Dit artikel bevat spoilers!

In de States komen ze deze maand al in actie, wij moeten wachten tot januari op de nieuwe Charlie's Angels. Er zijn weer wat leuke details gelekt en die zullen we hieronder bespreken. Maar als je, vanzelfsprekend, daar niks over wilt weten, wegwezen dan!

Naast de sterke chemie tussen de 3 hoofdrolspeelsters Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska heeft regisseuse Elizabeth Banks ook nog een aantal aardige powervrouwen in de aftiteling gestopt. Wellicht een extra motivatie om toch een bioscoopbezoekje te wagen?

Jaclyn Smith als voormalig Angel Kelly Garrett
Smith was de ster tijdens de originele 5 seizoenen van de tv-serie uit 1976. Nu traint ze de nieuwe jonge vrouwen. Een nostalgische traktatie dus!

Bekijk de afbeelding
Laverne Cox als Bomb Instructor
Bekend van Orange Is The New Black. Cox speelt eveneens een instructrice op de Townsend School en doceert alles over bommen.

Bekijk de afbeelding
Danica Patrick als Driving Instructor
Patrick ging een tijdje geleden met pensioen als professioneel IndyCar-racer en leert de Angels dus... dûh... spectaculair autorijden.

Bekijk de afbeelding
Ronda Rousey als Fighting Instructor
Rousey is getraind in diverse vechtsporten en dus geknipt voor dit rolletje.

Bekijk de afbeelding
Hailee Steinfeld als Recruit
Steinfeld (Pitch Perfect 2/Bumblebee) is één van de meerdere jongedames die opduiken als rekruut. Het is onbekend of dit 'voor de leuk' gedaan is of dat er potentiële lijntjes worden opgezet voor toekomstige sequels.

Bekijk de afbeelding
Lili Reinhart als Recruit
Reinhart, bekend van Riverdale en iets recenter Hustlers, wordt op het eind binnengehaald en opgeleid door Elena (Scott), waarna ze links en rechts natuurlijk flink wat kont gaat schoppen. Althans, hopen we!

Bekijk de afbeelding
Aly Raisman & Chloe Kim als Recruit
Olympisch atleet Raisman en Olympisch snowboardster Kim kunnen met hun lenigheid ook de nodige vechtmoves produceren. Hun acteertalent lieten ze eerder zien in de videoclip 'Girls Like You' van Maroon 5.

Bekijk de afbeelding


NieuwsFilm

meest populair