Video

Trailer 150 miljoen kostende Netflix-actiefilm '6 Underground' van Michael Bay!

Met onder meer Ryan Reynolds!

door Bram de Groot om 11:26 in Video
Na grote films als Bright (2017), Bird Box (2018) en The Irishman (2019) verschijnt eind dit jaar opnieuw een grote Netflix-film, met de actiefilm 6 Underground. De regie van deze blockbuster lag in handen van Michael Bay, bekend van de Transformers-films en 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi.

Met een productiebudget van maar liefst 150 miljoen dollar en rollen voor onder meer Ryan Reynolds ("One"), Dave Franco ("Two"), Manuel Garcia-Rulfo ("Three"), Adria Arjona ("Four"), Corey Hawkins ("Five"), Ben Hardy ("Six") en Mélanie Laurent zie je in onderstaande nieuwe trailer een preview van de actie die plaats gaat vinden in Italië. Uiteraard met veel herkenbare Bayhem-actie en -explosies!


In Netflix' 6 Underground, met een verhaal van Deadpool en Zombieland-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick, ontmoeten we zes 'loners' die het verleden uitwissen om als een groep burgerwachters de grootste criminelen van de wereld op te sporen en van de aardbodem weg te vagen.

Vanaf 13 december is 6 Underground te zien op Netflix. Hieronder ook het mooi gephotoshopte affiche voor de actiefilm!15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Lekker! Alles op 0 en enjoy the ride.

Raki-Pure

Avatar

Netflix behoudt de focus ! blijft voor mij numero uno streamingsdienst.

Frietgezicht

Avatar

Die poster Smiley face Lijkt wel een B-film die 160 euro gekost heeft

Rutherford

Avatar

Bay, gekend van Transformers en 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Die laatste is nu toch niet bepaald een bekende filmtitek. Dan vind ik The Rock en Pearl Harbor een betere optie. Maar ach, wie kent Bay nu niet.

aspers

Avatar

Hahaha, dat is inderdaad een van de slechtste sinds jaren! :D

Master Of Films

Avatar

Netflix is goed bezig. Komende weken kunnen we The Irishman, Marriage Story, 6 Underground, The Two Popes en 10.000 kerstfilms (waaronder de langverwachte sequel A Christmas Prince: The Royal Baby) verwachten Smiley face

Robbepost

Avatar

Gave beelden van Florence!!!

Rafael11

Avatar

MoF, idd vind ik ook. Misschien is de komst van D+ toch ergens goed voor geweest haha. Dit zorgt er misschien voor dat Netflix(nog) betere content gaat uitbrengen.

Ang3l

Avatar

Aii. Conflict.
ik vind Michael Bay ver-schrik-ke-lijke puber natte droom films afleveren. Maar Ryan Reynolds is wel mijn puber natte droom ;)

GreenHornet

Avatar

Wie wil nu niet wakker worden naast Ryan Reynolds

Jaws

Avatar

ik zie ze toch liever in de bioscoop..

RyanC

Avatar

Het wordt wellicht niemands favoriete film maar ik denk dat dit best een leuke wegkijker kan zijn. Michael Bay staat bekend om zijn over the top-stunts en sexualisering van scenes. Ik denk dat dat niet anders is bij deze film.
Ik hoop van ganze harten dat die 150 miljoen dollar wat amusement gaat brengen.

Sunspot

Avatar

Ben niet van Michael Bay, uitzonderingen daargelaten.

En is dit nou een komedie/actiefilm? Lijkt wel zo als je poster bekijkt

NieuwsFilm

meest populair