'Holiday Rush' trailer: nóg een nieuwe kerstfilm van Netflix

'Holiday Rush' trailer: nóg een nieuwe kerstfilm van Netflix

Dat ziet er weer lekker cheesy uit!

Netflix bereidt zich helemaal voor op de feestdagen en zorgt dat er straks genoeg kerstfilms te zien zijn. De nieuwste aanwinst is Holiday Rush, een romkom over een radio-dj die plotseling z'n baan kwijtraakt. Hij trekt samen met z'n vier verwende kinderen in bij z'n tante en bedenkt een plan om terug in de ether te komen. De trailer is uitermate cheesy, maar wat maakt het uit?


Radio-dj Rush Williams (Romany Malco) heeft z'n vier kinderen behoorlijk verwend sinds hun moeders dood. Als ze hun prijzige verlanglijstjes voor kerst aan hem laten zien, wordt Rush echter plotseling ontslagen en komt hun leven er heel anders uit te zien. Allereerst verhuist het vijftal naar zijn tante Jo (Darlene Love).

Kerstgedachte
Om Rush in de ether te houden, bedenken zijn producent Roxy Richardson (Sonequa Martin-Green) en z'n tante een plan om een ander radiostation te kopen. Hiervoor moet de familie wel een stuk zuiniger leven, iets wat er voor zorgt dat Rush hechter wordt met z'n kinderen en inziet dat de mensen om je heen een stuk belangrijker zijn dan de spullen die je hebt.

De rest van de cast bestaat uit Deon Cole, Amarr M. Wooten, La La Anthony, Andrea-Marie Alphonse, Selena-Marie Alphonse, Alysia Livingston, Deysha Nelson, Roscoe Orman, Malika Samuel en Tamala Jones.

Holiday Rush van regisseur Leslie Small is vanaf 28 november te zien op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair