De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Earthquake Bird (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wash Westmoreland | Cast: Alicia Vikander, Riley Keough, Naoki Kobayashi, e.a.
Tokio, eind jaren '80. De jonge vertaalster Lucy heeft in een poging om haar traumatische verleden achter zich te laten een nieuw leven opgebouwd in Japan. Daar heeft ze de knappe fotograaf Teiji leren kennen. De twee belanden uiteindelijk in een driehoeksrelatie met Lily, een verpleegster die nog maar net in de hoofdstad woont. Wanneer Lily vermist raakt, wordt Lucy al snel verdacht van moord. Earthquake Bird, een boekverfilming die geproduceerd is door Ridly Scott (Alien), oogt als een interessante psychologische thriller.

Sobibor (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Konstantin Khabensky | Cast: Konstantin Khabensky, Christopher Lambert, Mariya Kozhevnikova, e.a.
De Joodse Sovjetofficier Alexander Pechersky komt als krijgsgevangene in het nazi-vernietigingskamp Sobibor terecht. Daar plant hij in het diepste geheim een van de grootste ontsnappingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog. Dit historische drama vertelt het verhaal van een lange tijd onbekend gebleven verzetsheld. Konstantin Khabensky is niet alleen de regisseur van dienst, maar speelt ook de hoofdrol. Door deze dubbele taak is het resultaat een soms iets wat rommelige, maar zeker aangrijpende film.

The Town (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Affleck | Cast: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jeremy Renner, e.a.
De meedogenloze bankovervaller Doug raakt tijdens een klus verliefd op bankmanager Claire. Hij wil elders een nieuw leven met haar opbouwen, maar wordt op de hielen gezeten door de FBI. Ook zijn collega's beginnen hun twijfels te krijgen over zijn loyaliteit. Ben Affleck levert met The Town een heerlijke misdaadthriller af, waarin de spanning van een bankoverval wordt gecombineerd met een romantisch drama.

Singel 39 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Krom | Cast: Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Loes Haverkort, e.a.
Monique is een hartchirurg die leeft voor haar werk. Ze heeft geen serieuze relatie, ook geen kinderwens en al helemaal geen tijd voor dat soort zaken. Als de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee. Monique begint in te zien dat er meer is in het leven dan werken. Singel 39 is een typische Nederlandse feelgoodfilm met de nodige bekende castleden, grappen en romantiek.

The Confirmation (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Nelson | Cast: Clive Owen, Jaeden Martell, Maria Bello, e.a.
Walt is een gescheiden, weinig fortuinlijke timmerman die zijn zoontje Anthony een weekend lang moet bezighouden wanneer zijn moeder en haar nieuwe vriend een weekendje weggaan. Wanneer Walts onvervangbare gereedschapskist gestolen wordt, zetten de twee alles op alles om de dieven te vinden. Dat leidt tot een avontuurlijke zoektocht, die hun band sterker weet te maken dan ooit. The Confirmation is een hartverwarmende dramafilm vol wijze levenslessen.


En verder onder meer...

Biografie
Nothing to Lose - Part 2 (2019)

Kerst
Klaus (2019)

Romkom
House Arrest (2019)
10 Days in Sun City (2017)

NieuwsFilm

meest populair