'Seberg' trailer: Kristen Stewart is een Franse filmster én een FBI-doelwit

'Seberg' trailer: Kristen Stewart is een Franse filmster én een FBI-doelwit

Het bijzondere en waargebeurde verhaal van Jean Seberg, de hoofdrolspeelster van Jean-Luc Godards legendarische film 'À bout de souffle' (1960).

De nieuwe biopic Seberg vertelt het waargebeurde verhaal van het Franse filmicoon Jean Seberg, o.a. bekend uit Jean-Luc Godards legendarische film À bout de souffle (1960). De actrice had daarnaast ook de FBI achter zich aan, dus je mag spreken van een vrij bijzonder leven. Seberg wordt gespeeld door Charlie's Angels-ster Kristen Stewart en de trailer is nu te bekijken.


Seberg begon in de jaren zestig met het steunen van de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging en kreeg een relatie met activist Hakim Jamal (Anthony Mackie). Hierdoor kwam ze op de radar van de FBI terecht.

Verwoest
In deze film van regisseur Benedict Andrews is te zien hoe Sebergs leven en carrière worden verwoest door de manier waarop FBI-directeur J. Edgar Hoover haar op de huid zat en haar activistische neigingen probeerde te ontmoedigen.

De rest van de cast bestaat uit Jack O'Connell, Margaret Qualley, Zazie Beetz en Vince Vaughn. Seberg, met een scenario van Joe Shrapnel en Anna Waterhouse, heeft op dit moment (nog) geen Nederlandse releasedatum.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair