Algemeen

Mark Ruffalo over de toekomst van Hulk

Hij is niet zeker of hij nog eens terugkeert.

door Wouter Drummen om 10:40 in Algemeen
Na Avengers: Endgame werd het duidelijk dat meerdere Avengers niet zouden terugkeren voor nieuwe vervolgen. Mark Ruffalo's Hulk is echter een twijfelgevalletje. De acteur liet namelijk recentelijk weten niet zeker te zijn terug te keren als de groene spierbundel.

''Ik weet het echt niet'' begint Ruffalo. ''Ik heb wel al meerdere gesprekken gevoerd met Kevin Feige (de grote baas bij Marvel). Hij vroeg me: ''Denk jij dat we nog meer verhalen kunnen vertellen van de Hulk?'' waarop ik dan weer antwoordde: ''Ik denk dat ik nog wel met een paar ideeën op de proppen kan komen''.''

Invloed
Ruffalo, die recentelijk nog meewerkte aan de film Dark Waters, liet zich uit over de invloed die de Marvel-films op fans hebben: ''Ik heb de reacties gezien bij mijn vrienden, mijn eigen zoon en anderen. Ook bij kinderen, die bij het zien van de films gingen schreeuwen, janken en helemaal gek werken. Ik denk dat dat echte, pure emotie is. Ik zou dan ook graag willen terugkeren voor meer''.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ntt

Avatar

Vind het jammer dat ze de Hulk zo gerushed hebben. Ben zelf meer fan van de Domme lompe alsmaar kwader wordende Hulk die alles verpulverd!!

John Wayne

Avatar

Ik zou graag een World War Hulk willen zien.

Mothercopper

Avatar

Hulk is bye bye in het MCU. In infinity en endgame wisten ze al niet meer wat ze met hem aan moesten. De Hulk is een van de meest populaire helden en ze hebben er een zielig creatuur van gemaakt, om te janken.
Je kan zo ontzettend veel doen met de Hulk, maar het moet grootser en de antagonist moet een echte tegenstander van formaat kunnen zijn.

kokosnoot

Avatar

Hulk was inderdaad wel meer uit te halen. Captain America ook. Bedoel hoe gaaf zou het zijn als over 5 a tien jaar er gewoon weer een Wolferine is, Captain America, nieuwe Black widdow en de Hulk gewoon nog wat leuke films krijgt. hoeft niet eens alleen. Maar alleen al voor Captain America zullen ze truken moeten uithalen. End game was een beetje onhandig plot hier. Blokt beetje voortzetting van verschillende personages.

Sunspot

Avatar

Hulk in Avengers 2012 was vet goed gedaan, maar helaas, daarna verpest.

SplashySleet20

Avatar

Hulk heeft ze nog zeker een mooie toekomst zegt mijn voot gevoel. In de serie She-Hulk zal hik vast wel terug keren. En maybe realiseerd marvek zich dan. Dat de hulk ofzo zijn menselijlheid of inteligentie moet opofferen ofzo. Waarbik we dan ons favoriete hulkje terug krijgen

Colruiter

Avatar

De derde act van Endgame leek wel van de schrijvers van Game of Thrones te komen, een dieptepunt waar het een hoogtepunt had moeten zijn, geen inspiratie meer en opgejaagde verhaallijnen en Hulk was één van de slachtoffers, samen met de rest van de cast eigenlijk. Die derde act was een mess, maar dat was grotendeels het gevolg van het feit dat ze geen idee hadden hoe Thanos terug te brengen als big baddie. Wat ze met Thanos doen in het eerste half uur is gewoonweg dom, zeker als je weet wat ze dan met hem willen doen naar het einde toe, het is gewoon zo zinloos en het heeft de schrijvers geforceerd om een aantal vreemde plotwendingen te doen.

NieuwsFilm

meest populair